Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
LibrGuy
újonc
válasz
#04441088 #61 üzenetére
Szia!
Nálunk ugyanez a helyzet, annyi a különbség, hogy nem SX4SCR az autó, hanem Vitara, de a rendszer ránézésre ugyanaz. A koncepció is; minek költene az ember gyári navira, amit frissítgetni kell, ha egyszer ott a jó Mirrorlink meg a Waze (vagy ha az nem, hát egye fene, a GoogleMaps). Más "okos"funkcióra nincs is szükség.Na nem.
Igaz, én csak egyféle telefonnal próbáltam összehergelni, ez egy Samsung Galaxy S6 Edge. Sajnos felveheted a listádra, ezzel sem működik. Próbáltam "intuitíve", az itt fentebb leírtak szerint, éjjel-nappal-télen-nyáron; semmi. Közben a telefon szoftvere átesett vagy 3 gyári frissítésen, ezek sem hatottak. Gyári kábel/utángyártott kábel - teljesen mindegy. Mirrorlink, Car Mode for Galaxy, RockScout - semmi. Tervezem a hivatalos márkakereskedés/-szervízt felkeresni, bár lehet, ezt korábban már mások is megtették, és sokra nem jutottak - azért én bízom benne.
Ha van valami fejlemény, hírét adom.
-
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folytatódik az autók infotainment rendszereit bemutató cikksorozatunk, a Suzuki megoldása kellemes meglepetés volt egy olyan árkategóriában, ahol az ilyesmi nem okvetlenül elvárás.
- Egér probléma
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest