- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Remélem van ilyen kütyü már ami tud PS4 + XBOX controller párosítást... Insta vétel lenne, ha lenne már PS4-em...
-
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
En pl reszben ezert adtam el az xboxomat, mert keptelen voltam a joy kiosztasat megszokni. Elotte sokaig ps3al toltuk havernal es az nagyon faszan kezre allt nekem.
(#4): erre valaki??
-
SunMount3r
nagyúr
Ja és azon csodálkozom, hogy ez nem fehér...
Vagy kaphatott volna egy alu burkolatot is...
-
SunMount3r
nagyúr
Nem mintha engem érintene, de miért ragaszkodtak a PS-es kiosztáshoz? A Microsoft levédette az XBOX controller kiosztás szabványát, vagy nem értem?!
Persze kinek mi jön be jobban, de ha kiszűrnénk a márkahűséges, "mert nekem PS-em van" típusú véleményeket, nem kétséges melyik verzió nyerne egy "tetszetőségi" felmérésben...
(Amúgy semmi bajom a PS-el, tudjuk, hogy a gép maga jobb, de most nem ez a téma...)
-
Jol gondolom, hogy ezt nem lehetne hasznalni xbox onehoz, ugye?
-
törölt tag
a SteelSeries-től az alábbiakra van/lenne igény:
- jó egerek (kéne már egy Kana V3, Kinzu V4, stb, jó szenzorral és nem elfillérbaszott kapcsolókkal)
- jó billzetek (pl. SS 6G mech trollentyűzet egyszerű, mint a szög, lehetne belőle újabb, esetleg tenkeyless)
- jó headsetek (van egy-két emészthető fajta nekik, de pl. összeállhatnának a Superlux-szal, mondjuk egy cserélhető kanócos mikrofonos HD681B, ahh...)
- jó egérpadok (ez eddig is ment nekik)
_mindent más elfelejteni_
adott a lehetőség, hogy bankot robbanstanak vagy felmossák a padlót a többi parasztvakító periféria "gyártó" céggel. -
alevan
őstag
Szerintem reggel felkelt a CEO. Megreggelizett, közben olvasta az Apple konferenciáról érkező híreket. Meglátta az Apple TV-t. Rögtön felhívta az egyik vezető tervezőjét, hogy tudnak-e ehhez kontrollert összelökni. Az megvakarta a fejét, elolvasta a specifikációkat és igennel válaszolt. Arra a kérdésre, hogy mennyi idő a tervezés, a két-három nap választ kaphatta.
Ekkor kapott az egyik designer egy SMS-t, hogy lökjön össze egy kontrollert, amit minden Apple tulaj a kezébe venne. Alapozásnak egy Xbox kontroller, photoshopban 1 óra alatt (kávészünettel) megvolt. A tervező áldását adta, a sajtóosztály már az ebédszünetig értesíteni tudta a sajtót.
Vagy csak simán tudtak az Apple TV-ről és már rég meg volt tervezve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest