- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na jó kicsit eltúloztam! Egy dologban nagyon jó hasznát látom. Az esti kocogásaimat remekül méri miközben flac-ben zenét halgatok rajta és a fényképezője is tűrhető. A mérete miatt pedig borzasztó könnyű vinni ide oda. Biz isten mondom ha csak egy picikét jobban tőrödnek azzal a telóval nem is akartam volna más droidos telót csak Sony-t. De nagyot csalódtam bennük. Főleg azért mert előtte évekig egy W800-t használtam nagy nagy megelégedéssel.
-
törölt tag
Már ne is haragudj de pepet blama volt a cégre nézve mikor egy BUILD frissítés után elcsesződött a telefon könyv. Igaz csak Magyar nyelv alatt. De úgy kb egy életre megjegyeztem a nevüket. A fórumokon meg kaptuk tőlük az okost hogy használjuk angol nyelven a telefont vagy töltsünk le egy telefonkönyv appot. Akkoriban még csak a phonebook 2.0 létezett ami össze vissza fagyott a telefonon. Kénytelen voltam Angolul használni ellenkező esetben csak telefonálni nem tudtam volna egy elméleti síkon telefonálásra gyártott készülékkel. Ennek az "apró" hibának a javítása körülbelül 4 - 5 hónap volt.
Nem érdekelnek engem mit írogatnak. Majd ha töltöm lefelé a frissítést akkor elhiszem. Ez a cég számomra teljesen hiteltelenné vált.
"X10 mini pro-val könnyű vagdalózni, szinte szüzek voltak"
És akkor? Minden rendben? Bocs mikor megvettem nem írták oda, hogy még szüzek és számítsak hatalmas szopásokra.
Más cégekkel nem foglalkozom mert Sony-m volt. Emiatt nem is tudom milyen lesz a köv androidos telóm, de, hogy SE-t nem szívesen fogok venni az is biztos.
Mellesleg nem is volt olcsó a telefon. 2 év hűséggel 33 000 FT. Szóval egy picike kis figyelmet azért csak megérdemelt volna a jószág.
"mégis képesek voltak vele egyedit alkotni,"
ja! Egyedien fenomenális élmény volt az a teló! Rendesen becumiztam vele. Vettem egy N900-t ami körberöhögi.
Megtartottam az SE-t is. De hogy nem veszek többet Sony telefont az is biztos. -
törölt tag
BUILD az csak egy minimális javítás. Az X10 mini pro-nál azért azt is sikerült eltolniuk. Nem lepődnék meg ha bejelentenék, hogy felesleges a frissítés mert minek? Vegyetek új telót azon majd lesz új Android
Majd mondják, hogy azt még az SE igértem meg ők meg már a Sony
Na mind1. Ha kint lesz bocsánatot kérek! Akkor lehet mégis jó útra lépnek
-
törölt tag
Hamukáznak. Tudom. SE X10 mini pro -val kezdtem az Androidos pályafutásom. Ott is ígértek mindent. Aztán kiadtak egy eltolt BUILD frissítést amit nagyvonalúan nem is javítottak majd már csak akkor mikor több hónap csúszással az igérthez képest kiadták a 2.1 Androidot. Megjegyzem akkor már szinte minden Androidos telefon 2.2 hajtott. Ez az SE. Akkor is igérgetek meg most is. Hiszem majd ha látom a frissítéseket. Mindezek után bejelentették, hogy ők tulajdonképpen tojnak a telóra és amúgy sem képes a teló futtatni a 2.3 Droidot. Megjegyzem a teló természetesen képes futattani alternatív rom van is rá és szépen is megy. A legszebb az egészben, hogy még mindig csak másfél éves a készülék. Ennyi idő alatt képesek voltak lemondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mostantól Sony Mobile Communications néven folytatja tovább működését a Sony Ericsson.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest