- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #25 üzenetére
De sok maces mac fan, míg pld. asus, vagy lenovo használók nincsenek annyira odakötődve a gépükhöz, valószínüleg a rendszer és a kínálat szélessége miatt
-
válasz
King Unique #23 üzenetére
A többség példája a magasabb ár eltűrése tapasztalatom szerint - Ugyanis egy nagyobb költést inkább megenged magának azoknak az embereknek a többsége, akik pld. egy MacBook Pro-t megvásárolnak egy hasonló konfigurációjú notebookhoz képest akár + 100-120 %-ért, vagy többért.
Én is elgondolkoztam, hogy kipróbálok egy MacBook Pro-t sajátnak, de körülnézve a piacon, maradtam a ThinkPadoknál, ennyit nem ér a rendszer
-
nemlehet
őstag
válasz
King Unique #8 üzenetére
Nekem nem kell magyarázni miért jobb, én még anyámnak is kifizettem a különbözetet a gyorsabb HDD dokkolóért, hogy ne nekem kelljen szívni a másolgatással. De a legtöbb ember már 1-2 ezer forint különbségnél is elgondolkodik. Jó magyar szokás, aztán megy az anyázás, hogy "mé tart eddig"
-
tecsu
addikt
válasz
King Unique #8 üzenetére
A baj nem is az árral van - hiszen lejjebb menne, ha elterjedne - hanem azzal, hogy PC-re még nincs rendes driver!
Pl. az UAD Apollo hangkártyája (sound interface) nem hajlandó működni semmilyen PC-n, hiába a TB, csakis Mac-en, mint pl. az Apogee stb.
Valójában ez a szívás és emiatt is van leginkább Mac stúdiókban. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
King Unique #12 üzenetére
A 100W az 20V 5A párosítással jön ki.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az a piszlicsáré csatlakozó hogy fogja bírni O_o -
-=RelakS=-
veterán
válasz
King Unique #10 üzenetére
Ha már USB3.1: Kíváncsi vagyok, meddig kell várni a Type C csatlakozóra...
Egy alaplapon talán láttam eddig, meg ebay-en vannak kábelek hozzá
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
King Unique #8 üzenetére
Ahogy látom, a kábelt nem is említi senki.
Az USB-nél ez egy marék drót két csatlakozóval a végein, a TB-nél meg valami aktív csatlakozó (3 vagy 6 chip kell egyetlen csatlakozóba), amiből fél méter valami horror áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest