- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
OldJohnny66 #1295 üzenetére
Szerintem ez akkor jó, pl ha 1 év múlva visszaküldöd és veszel egy másik vga-t... Akkor még nyerhetsz is a dolgon. Mivel a teljes vételárat levásárolhatod.
szerk:
Egy példa, 1,5 éve vettem 4890 et, 44e ha mondjuk fél évvel ezelőtt visszaküldöm na akkor 44 böl egy kicsivel jobbat is tudtam volna venni
De erre rájön ugye az ide posta 3e hogy én visszapostázzam 4e és a gondtalan vásárlás akkor feltételezhetően 4e-je na most 55-böl meg itthon sokkal jobb vga-t veszel amit nem kell lecserélni évente. Szóval mégsem olyan jó ez igy -
Iginotus
addikt
válasz
OldJohnny66 #1293 üzenetére
Én egy 10e alatt set top boxot vettem anno. Ott belefért, de a visszapostázás drága 4000 jó magyar forint oda...
-
Iginotus
addikt
válasz
OldJohnny66 #1287 üzenetére
Legyen inkább az +4 ezer és most igen bevállalom
Szerintem egy éven belül lecserélem.
Az úgy volt, hogy használtam 1 hónapot visszaküldtem és levásárolhattam, azonnal. De én kb egy év múlva vásároltam csak le addig ott volt náluk vissza csak akkor utálják ha 8 napon belül vagy. (8napon belül szólsz hogy visszaküldöd.) -
Iginotus
addikt
válasz
OldJohnny66 #1284 üzenetére
Igen van én igy vettem egy set top boxot, mert csak ki akartam próbálni, visszaküldtem nekik és visszaadták a teljes vételárat, na jó levásárolhatósággal, szóval azért annyira nem szép az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest