Hirdetés
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #25 üzenetére
Miért kiswbb akkumulátor? Az RFPCB panelek amik tulajdonképpen egy 3D panelek amik mellet kb 10-15%- nyi többlett hely szabadul fel. Perszs ez a gyártókon múlik, hogy mit kezdenek a szabad hellyel.
-
Megkapja a 120Hz kijelzőt meg egy kisebb akkumulátort és vége is...
-
Parallaxis
addikt
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
240-250 Hz-en működik, de ettől még sokakat nagyon zavar.
Nem is értem miért nem tértek át még a DC dimming-re, ha egy olyan kisebb gyártó, mint a Xiaomi meg tudta oldani. -
doooo
veterán
DisplayMate néha hónapokkal a megjelenés után szokta tesztelni őket. Annak meg semmi értelme, hogy szerinted "kézzel kalibrált" kijelzőket tesztelnek. Semmi. Mindezt egy tévékkel foglalkozó oldal állítólagos eredményei alapján... nem is világos egyébként, hogy szerinted miért ne lehetne jobban kalibrált egy mobil, mint egy TV... teljesen más technológia, más felhasználás, más minden... össze sem lehet őket hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
A Samsung féle PWM viszont sokkal magasabb frekvencián működik, mint ez a 120Hz, amit a kolléga hiányol.
-
Parallaxis
addikt
Engem csak érdekelne, ha már tudják, hogy a magasabb képfrissítési frekvencia jobban védi a szemet, akkor miért nem erre kötelezik a gyártókat?
Mert ennek semmi köze a szemed védelméhez
ez csak látvány.
Amire te gondolsz az a PWM, de elkeserítelek az összes Samsung kijelző PWM-es, szóval nem éppen szemkímélő. -
kalimist
aktív tag
Dehogynem jobb. Nem a DisplayMate-nek és más orgánumoknak napokkal/hetekkel a megjelenés előtt küldött kézzel válogatott és kalibrált készülékekre kell gondolni hanem boltban vásároltra. Hozzá kell tenni, hogy az S21 a korábbi modelljeikhez képest előrelépés a gyári kalibrációt illetően.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
-
kalimist
aktív tag
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Kalibrálásra gondolhatott. A HDTVtest szerint a 12 Pro kijelzője (bolti vásárlás) pontosabb, mint a 35,000 eurós Sony BVM-X300 referencia monitor.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
hogy egyre biztosabb a magasabb képfrissítés. ami tuti, hogy csak adaptív lehet majd, az apple nem tesz ilyen kapcsolókat a rendszerbe. Még annyi reményem maradt, hogy korábban is volt már rá példa, hogy az Apple jobban tudta optimalizálni (optimalizáltatni) a samu kijelzőjét, mint maga a samu.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Végre valami jó is lesz az iphonokba
-
joey04
titán
fasza
-
törölt tag
Az RFPCB panelt használva több hely marad az akkumulátor számára is.
-
darvinya
titán
Engem csak érdekelne, ha már tudják, hogy a magasabb képfrissítési frekvencia jobban védi a szemet, akkor miért nem erre kötelezik a gyártókat?
Már elérhető a tömeges gyártás. -
janeszgol
félisten
Ezen nem lepődtem meg. Kíváncsi vagyok, mekkora bevételt realizál a mobil kijelzők piacán a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 13-as széria a koreai gyártó paneljeit és elektronikáját fogja használni.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest