- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
janeszgol #102 üzenetére
Egyébként én veled értek egyet. A nagykijelzős telefonok többnyire csak otthon kényelmesek. Lehet, hogy a 2 méteres óriások könnyedén kezelik az 5"nál nagyobb telefonokat , de néha én is tapasztaltam amiket te írtál. Pl amikor vettem elő a telefont a zsebemből akkor néha majdnem kicsúszott. Vagy néha olyan helyzetben vagyok amikor kényelmesebb lenne a kisebb kijelző. Pl metrón nagy tömegben, vagy úgy hogy sok minden van mindkét kezemben. Ezért ha 5" körüli telefonom lesz inkább csökkentem a használatát nehéz körülmények közt. Persze ha nagyon fontos valami akkor felveszem.
-
iNfAntRy
senior tag
Nekem az a baj, hogy elég kicsi kezem van, igy a 4,5" -os A3-am sem érem át egy kézzel. Van egy privát 3"-os telefonom
, ami persze tök kényelmesen használható, csak hát szar a hardvere. És nagyon úgy tünik hogy 5" alatt már nem igen van jó telefon, ami viszonylag olcsó, igy ha jobbra akarnám cserélni, meg kell majd barátkozzak a nagyobb mérettel (Grand Prime meg a J5 tetszenek eddig). Bár a J2 sem rossz a 4,7"-al, de azt elvileg hivatalosan nem forgalmazzák-
-
iNfAntRy
senior tag
Csúcshardver ide vagy oda, az árazásra most nagyon kellene figyelnie a Samsungnak. Nem adhatja nagyon túlzóan drágán, mert akkor nem fogja azt a célt szolgálni amire szánják. Valószinü a kisebb iphone ára környékére vagy picivel alá pozicionálják remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest