Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
Azért egy pillanatra megnézném itt az oldalon a szalagcímeket, ahogy megszűnik a droid

Meg, hogy mi lenne utána. Nyilván ez a mindenki jól lakik tipikus esete, mert a WP nem tudná átvenni a droid felhasználók közönségét. Az elsősorban talán az almának, másodsorban a badának tenne jót. -
N4ri87
senior tag
"ROTFL. Latszik, hogy soha eletedben nem volt meg dolgod sw szabadalmakkal."
Mert ugye ez a legtöbb fórumozónál hozzá tartozik az alap műveltséghez?!
Már bocsánat, csak magamból indulok ki, de ki a f@szt érdekelnek az sw szabadalmak? Én csak a végfelhasználó vagyok és mérges leszek, ha a semmiért kell plusz költségekkel számolnom, ha valamit venni akarok. Mondom: magamból indulok ki, mert én vásárló vagyok.
-
oO7
őstag
de miért lenne az jó ha betiltanák a Microsoft miatt az Androidot?
1. úgy nem kapna belőle egy fillért sem
2. mindenki gyűlölné az MS-t és aztán nagyon csúnyán ők kerülnének a célkeresztbea szabadalomösszelopkodós részt kicsit leegyszerűsítettem... de a lényege szerintem azért érthető...
-
oO7
őstag
mivel a Google -ből nem lenne egy fillérje se... minek perelné be? nem is tudna vele mit kezdeni... G csak annyit mondana hogy ő csak csinálja a szoftvert... nem tilthatják meg hogy fejlesszenek egy szoftvert... ők nyugodt szívvel összelopkodják a szabadalmakat aztán jólelkűen továbbadják a gyártóknak az "ingyenes" terméket, aztán a licencekért meg majd fizessen az aki használni / árúsítani is akarja a szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest