- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #56 üzenetére
De játszik. Mondtam: az itteni geek közösség véleménye kb semmit nem jelent. És ez nem szibjektív dolog, elég megnézni a számokat.
-
joey04
titán
Szerintem az a baj amit írtam, a felsőkatgeóriában egy szinttel feljebb lőtték az árakat, és ha sznobizmus ha nem, sok ember úgy van vele, hogy ennyiért már iPhone-t kap. Tudom, van aki semmi pénzért nem használna ios-t, de ahogy mondtam nem az itteni tagok véleménye számít igazán, hanem az átlag user.
-
joey04
titán
válasz
#79335424 #46 üzenetére
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy geek fórum nyavalygása érdekel bárkit is? Ti/Mi nem a célközönség vagyunk, az az átlagember. Ezért nevetek, amikor a Knox meg egyéb baromságok miatt mondják, hogy na ezért aztán megbukik a samu! A legtöbb ember azt sem tudja hogy mi az, vagy hogy van olyan a készülékén. A samu nagy baja az, hogy alulról kínai olcsó szarok szorongatják, felülről meg az Apple. Erre az a válasza, hogy megpróbál még drágább lenni a felsőkategóriában, konkrétan már olyan árban jön a Note 5 mint amilyen áron a 6 plus megy most. Más kérdés, hogy ez a taktika szvsz nem fog bejöni, de a knox vagy a micro sd nem igazán oszt vagy szoroz.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Hát már hivatalos, hogy a új samukban nem lesz bővíthetőség. Elmondtátok az összes pletyka topikban és a bejelentéshez kapcsolódó hírben is, hogy ez mekkora gáz, enélkül nincs élet stb. Rendben, ezt felfoghatjuk az igény (igen agresszív és hangos) hangoztatásának. De kiderült nem lesz, innentől ha ez valóban dealbreaker, akkor szarok a készülékre, a hozzá kapcsolódó hírekre és fórumokra, mert ha nem ezt teszem és továbbra s hangoztatom az 1000. topikokban ezeket a dolgokat, az már tömény rinyálás semmi több.
Én sem olvasok wp híreket teszteket, mert számomra szar és kész, nem fogom minden hírbe meg teszthez leírni, hogy szaracsempe, pedig így gondolom. -
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
Jahátpersze
-
joey04
titán
Na mégy egy topik sd kártya rinyálóknak. Össze kéne ezeket vonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Dell notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest