- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaylac1990
csendes tag
Nézd szerintem aki ilyen telefont vesz, annak nem oszt nem szoroz, hogy még nagyobb tárhellyel vegye meg, mert úgy is használatra veszi. Ha kamatmentes részletre szolgáltatónál, akkor meg pláne nem annyira megterhelő, mint egyben kicsengetni.
Azzal meg még várnék, hogy note5-ből nem lesz 128 GB verzió. Amikor az s6 kijött, akkor ott is így kezdődött, hogy csak limitált lesz, majd egyből széles körben, szolgáltatóknál is terítették, ugyanez volt a színekkel is. Pár hét leforgása alatt még több színvariáció jelent meg.
Klinikákon hol? Bent az épületben? Amúgy is a klinikák épülete szigetelt a legtöbb helyen és mobilhálózat elnyelő is van benne, a műszerek végett, szóval nem csodálnám, ha ez megzavarná az ottani hálózatot.
A lugas utcánál sétálok rendszeresen és sosincs gondom. Ha a panelen belül ez ennyire érződik, akkor lehet, hogy valaki szintél fojtót tart otthon, mert parázik a sugaraktól, a Retek utcán is van ilyen ember. Én javasolnám, hogy kérdezz rá a szolgáltatónál és kimennek kimérni. Ha tényleg ők a a ludasak, akkor meg max raknak fel egy jelerősítőt! -
kaylac1990
csendes tag
Szegeden? Akkor te valami nagyon eldugott részen élsz, vagy tényleg nézesd meg a telefonod!
Tökéletes az LTE lefedettség, még a külvárosi részeken is! Max ha a lakásod olyan anyagokból van, ami árnyékol, ez akkor jelentkezhet problémaként! De ez nem a szolgáltató hibája! -
kaylac1990
csendes tag
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy helyen, mint külön kártya ! belső memória. Ráadásul sok program még mindig nem kezeli a memóriakártyát.
Az új belső memória tényleg gyors, érezhető minden műveletnél. Persze megértem azokat is, akiknek kártyája van, de nem kell kidobni, tökéletes az még egy usb go to csatlakozással, vagy pendrive-ként.
Amennyi hátránya van, annyi az előnye is! Kár ezen rágódni, nem rajtunk fog múlni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged