- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaylac1990
csendes tag
Nézd szerintem aki ilyen telefont vesz, annak nem oszt nem szoroz, hogy még nagyobb tárhellyel vegye meg, mert úgy is használatra veszi. Ha kamatmentes részletre szolgáltatónál, akkor meg pláne nem annyira megterhelő, mint egyben kicsengetni.
Azzal meg még várnék, hogy note5-ből nem lesz 128 GB verzió. Amikor az s6 kijött, akkor ott is így kezdődött, hogy csak limitált lesz, majd egyből széles körben, szolgáltatóknál is terítették, ugyanez volt a színekkel is. Pár hét leforgása alatt még több színvariáció jelent meg.
Klinikákon hol? Bent az épületben? Amúgy is a klinikák épülete szigetelt a legtöbb helyen és mobilhálózat elnyelő is van benne, a műszerek végett, szóval nem csodálnám, ha ez megzavarná az ottani hálózatot.
A lugas utcánál sétálok rendszeresen és sosincs gondom. Ha a panelen belül ez ennyire érződik, akkor lehet, hogy valaki szintél fojtót tart otthon, mert parázik a sugaraktól, a Retek utcán is van ilyen ember. Én javasolnám, hogy kérdezz rá a szolgáltatónál és kimennek kimérni. Ha tényleg ők a a ludasak, akkor meg max raknak fel egy jelerősítőt! -
kaylac1990
csendes tag
Szegeden? Akkor te valami nagyon eldugott részen élsz, vagy tényleg nézesd meg a telefonod!
Tökéletes az LTE lefedettség, még a külvárosi részeken is! Max ha a lakásod olyan anyagokból van, ami árnyékol, ez akkor jelentkezhet problémaként! De ez nem a szolgáltató hibája! -
kaylac1990
csendes tag
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy helyen, mint külön kártya ! belső memória. Ráadásul sok program még mindig nem kezeli a memóriakártyát.
Az új belső memória tényleg gyors, érezhető minden műveletnél. Persze megértem azokat is, akiknek kártyája van, de nem kell kidobni, tökéletes az még egy usb go to csatlakozással, vagy pendrive-ként.
Amennyi hátránya van, annyi az előnye is! Kár ezen rágódni, nem rajtunk fog múlni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest