- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
kaylac1990 #26 üzenetére
Akkor sorolom ahol gond van az épületen belül.
1-es 2 bel klinika bőrklinika sebészeti klinika szemklinika, de a Tisza Lajos körút túloldala az új klinika régi és új épület, de mint írtam az SZTK épülete is problémás, azon a környéken valami nagyon nem 100-as. De a város több részén nincs gond pl. 2-es kórház és a Rókusi krt. Ezeken a helyeken rendszeresen járok
A régi klinika épületek nem szigeteltek, csak az új épületek, és a felújítottak.
Az SZTK épület röntgen és alaksora a szigetelt ebből a szempontból.A lugas utca elején nincs is gond, illetve magán az utcán, viszont ha már épületen belül vagy akkor a jele erősség közelít a 0-hoz, vagy átvált 3G-re rosszabb esetben 2G-re.
A Note5-ből biztos nem lesz 64GB-os verziónál nagyobb max kiadnak egy variánst, de külföldi oldalakon is az 1 és a 2 SIM kártyásra is csak 64GB max-ot írnak.Szerelő és hálózatos ember is volt már nálam kint a Telekomtól, méricskélt itt, ők is tudnak a gondról, de itt jelenleg nincs fejlesztés, mobil antennát akart adni tartóval a Note2-höz a lakáson belül, én meg jót röhögtem ezen... azért egy mobilból ne akarjunk már vezetékes telót csinálni...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
kaylac1990 #23 üzenetére
Klinikapark, és a nagy SZTK is pont ilyen hely ahol alig vagy döcögve megy az LTE, és ezt nem csak én állítom, hanem több ismerős is és a Telekomos szerelő is...de a Lugasutcai trolivégállomás is hasonló hely, utcán még oké, de a lakásban már
-
zsolt501
nagyúr
válasz
kaylac1990 #22 üzenetére
Nem mindenki teheti meg, hogy 120GB-os telót vegyen, no meg a Note5-ből csak 64GB-os a max, ami nem mindig és nem mindenkinek elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest