- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#79335424 #46 üzenetére
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy geek fórum nyavalygása érdekel bárkit is? Ti/Mi nem a célközönség vagyunk, az az átlagember. Ezért nevetek, amikor a Knox meg egyéb baromságok miatt mondják, hogy na ezért aztán megbukik a samu! A legtöbb ember azt sem tudja hogy mi az, vagy hogy van olyan a készülékén. A samu nagy baja az, hogy alulról kínai olcsó szarok szorongatják, felülről meg az Apple. Erre az a válasza, hogy megpróbál még drágább lenni a felsőkategóriában, konkrétan már olyan árban jön a Note 5 mint amilyen áron a 6 plus megy most. Más kérdés, hogy ez a taktika szvsz nem fog bejöni, de a knox vagy a micro sd nem igazán oszt vagy szoroz.
-
Urmy
tag
Ez inkább csak mokusvakítás.. Senki nem vette anno a 16gb feletti modelleket, legalábbis sosem találkoztam velük szinte egyetlen apróhírdetésben sem. Igy ráerőltetik ezeket a modelleket is extra feláron a vevőkre, ez ilyen apple modszer volt, sajnos csak volt.
Nekem 4k video is megy sd kártyáról szóval nem tudom mit beszélnek..
Samu idei modelljei nekem nem tetszenek, talán jövőre!! Bár én imádom s5-t igazából nem is vágyom másra.. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez szerintem is bődületes nagy hülyeség. Mármint, OK, hogy a SD-kártya nincs olyan gyors, mint az UFS 2.0-es belső memória, de ez kit érdekel. Úgy, ahogy a PC-n is szépen elfér az SSD mellett a HDD, tele zenével, filmekkel, képekkel, úgy a micro-SD se zavarna be az UFS 2.0 mellett.
Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg ez az ára a bővíthetőségnek, akkor én bizony inkább lemondanék az UFS 2.0-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest