- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewis4421
csendes tag
Off: Nekem a régi Mi8as toltofej gyorstolti az s10et, a mate10pronak a toltoje meg nem tolti gyorsan se a Mi8at, se az S10et. Ebből következtetve a Xiaomi és a Samsung ugyanazt használhatatja....
ON: Olyan nagy ügy nem lenne ez, hogy ki hagyják a töltöt, csak ne bujnanak a kornyezetvedelem moge, de sajnos most a nagy cdgeknel ez a trend, mindenki kevesebbet ad ugyanannyi penzert persze, mert hogy igy "zoldek" es igy a fanok meg meg is tapsoljak.
Kollegam apple fan, szorol szora azt szokta mondani amit az apple mond, szoval braiwash complete.En nem vagyok apple fan, de Huawei kinyirasa utan be kell latni nincs rendes alternativa, jelenleg egy S10rol irok amit 4 honapja vettem de nemszeretem, képes kihozni a sodrombol sokszor, es kimondom: laggol is.
Szóval S10 megy, Iphone 12 mini jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest