- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
radi8tor #505 üzenetére
A piac diktál. Megnézik az eladásokat, majd ha nem úgy alakul, akkor az ajánlott fogyasztói ár is lejjebb fog vándorolni. Ez egy kis időbe telik, de pont ezért nem szabad egyből a megjelenés után a boltba rohanni. Tudod, kereslet-kínálat a legmeghatározóbb. Amíg kevés van belőle, addig nem fog csökkenni. Ha a nagykerek raktárai tele lesznek ezzel, akkor várható egy nagyobb árzuhanás, ami már a végleges lesz.
Ez pl. 6970-el sült el negatívan, ott pl. feljebb ment a fogyasztói ár a megjelenést követően. -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #225 üzenetére
Februárig mindenképpen. Az az igazság, az rFactor -nak mind1, milyen VGA -val megy. Az 5870 is bőven sok... Én SB-E -re készülök, amint elérhetőek lesznek a javított OEM példányok, beruházok egyre. Addig meg vegetálok. VGA -t meg lehet nem cserélek. Sajna a GTX580 -at sem tudtam kihasználni, pedig azzal a céllal vettem, hogy majd a CUDA segít a renderben. De ugye 3ds Max -ban nem tudtam felhasználni, így megváltam tőle.
Pedig volt hozzá Plugin, de valamiért nem működött. Mert azok még a 4.7-re húzott Gulf -ot is helyben hagyták volna, nem is kicsit.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #215 üzenetére
A MAGA módján. Már ha ment rendesen.
De ugye alulmaradt a rivális felett, pedig 2db 580-asban azért van kraft.
Én össze tudom hasonlítani, volt már itt 6970-GTX580-6990 is. A GTX volt a kedvencem, de pszt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #133 üzenetére
Persze, ezt már megbeszéltük. A 6970-hez képest elég nagy ez a különbség. És hidd el, a 21. században tök mind, hogy mennyi GPU van egy kártyán. Főleg a jelenlegi esetben. NV nem tud kettő GPU-s megoldásokat csinálni, így duplán nem lehet így nézni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #105 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék.
Mivel az itt VGA vs. VGA kell figyelembe venni, nem GPU vs. GPU-t. Így van ez már a Radeon HD3000 óta a Sweet Spot nevében kis chippeket tervez, amikből lazán megoldható egy 2GPU-s megoldás, aminek már nincsenek hátrányai. Az AMD ennek a tudatában is fejleszt, el kell fogadni.
Így a leggyorsabb VGA az 5970 után a 6990 lett. Az 580 csak ezek után következett. És itt jön a stratégia előnye, az NV a GTX590-el megint nagyot bukott, mert semmilyen téren nem képes versenyben lenni a 6990-el. Sweet Spot előnye már ki is ütközött.
Lesz 7990 is.Itt azt kell nézni, mennyit hozott a HD6970-hez képest. Ugye elég jelentőset, és ez a lényeg. 2012 -őt írunk lassan, felejtsük már el azt, hogy csak GPU vs. GPU -t nézünk. Van egy VGA, és van egy másik VGA. Azokat összehasonlítva kell eredményt mondani.
6990>GTX580, és ez a 21. század második évtizede. Tehát a GTX580-at nem kellett letaszítani a trónról, mert már rég nem ő ült rajta. Talán egyértelműen fel sem ült rá az 5970 miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest