- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #128 üzenetére
Hát ja.. Amugy meg kb 90% ban ugy van mint a note 5-nél. Szóval bármi kell. rootolni vagy kinyitni a telot vagy hogy mondják onnan le lehet lesni.. Akkor ezentúl az új helyen folytatom
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #126 üzenetére
Hű ha.. Ezt nevezem
Pont ilyen a prohardveres hülye című cikk alatti rész is
amiben most vagyunk
AZ összefoglaló meg ilyesmi hiányzik. Azt csak te tudod szerkeszteni? -
kazsmerlaca
senior tag
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #123 üzenetére
Már a note 5 topicban nagyon elegük lehet belőlem mert mindig oda járok. Valaki aki ért hozzá nem hozna létre egy rendes topicot a note 6-nak?
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #123 üzenetére
És imátkozzunk hogy jobb legyen, mert a note 5-nél a mult hétig szívtak vele.
-
kazsmerlaca
senior tag
Na srácok:
Updates that will be rolled out in November:
Redmi Note 6 Pro (tulip) -
hunaqua
addikt
Alapvetően tetszik ez a telefon. Amin még gondolkodom az a Poco ,és az Mi 8 lite. Kíváncsi vagyok,hogy 11.11 vagy a "feketepéntek" alatt lesz valahol valami igazán jó ajánlat valahol,valamelyikre.
...jelenleg egy redmi note 3 ( 2/16) cuccot használok amivel semmi gondom,de 2.5 éves.Most kerestem vissza,hogy annak idején az 155 usd volt "vámmentes" szállítással.Az nagyon megérte.
-
Bali27
addikt
Egy dolog van ami igazán nem tetszik. Az automata fényerő szabályzó. Úgy vissza veszi a szobában hogy alig látok valamit. Remélem miui 10 ben jobban figyelek már a részletekre
-
royalka
őstag
Nekem se villan a kijelző ha nincs semmi.
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #115 üzenetére
Nálam ilyen felvillanás nincs.
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #113 üzenetére
Felvillan? Én csak azt vettem észre hogy a jelző led nem teszi a dolgát meg kicsit halk a hangszóró
-
kazsmerlaca
senior tag
Érdekes, hogy ennek (Redmi Note 6 Pro) a kijelzője is ugyan úgy felvillan véletlenszerűen mint a Redmi 5 plus-nak. Vajon melyi szofti csinálja
-
Bali27
addikt
Nekem is bejön. A fényképezőjét leszámítva. Remélem Miui10-en jobb képeket készít, mert ugye szoftvertől is függ.
Régiót átállítottam Hongkongra és arcfeloldás is van. Baromi jó. Vezetés közben (nagy lapát mancsommal) nem kell az ujlenyomatolvasóval szenvedni, hogy a pinkod bepötyögését már ne is említsemItt nem készül neki saját topic?Igaz kb a note 5 topicja is elmegy mert majdnem ugyan ez
-
bogesy
csendes tag
Hali, én 2hete gyüröm a telot, eddig nagy megelégedéssel, és nagyon várom már a saját topocokat az xda-an rengeteg kérés van már ezirányban. Addig is a hivatalos miui forumon ott van hogy lesz miui 10 az tuti..
http://en.miui.com/thread-4305636-1-1.htmlMegelőztek bocsi
-
Bali27
addikt
Találtam linket a mi. oldalán
[link] -
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #105 üzenetére
Valaki nem akar rendes oldalt csinálni a telonknak? Sajna nem ertek azokhoz a dolgokhoz amiket a note 5 pronal irnak, de gondolom kb 90%-ban csak le kell koppintani
-
Kerni62
tag
Bocsi #90? Köszi
-
Kerni62
tag
Bocsi #90? Köszi
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #98 üzenetére
Igen azóta utána néztem én is. Sajnos ez nagy érvágás mert járok maszirozni is, és ahol nincs óra ott hatalmas szolgálatot tett. Most meg majd állíthatom be hogy villogjon meg fene tudja mindig más időpontban
Tiszta szívás. -
Bali27
addikt
Ok csak a M Max 2, elméletileg nem sokkal nagyobb ettől és nem 4000 hanem 5300-mah az akku.
3 napos idő az össze jön ha rendesen telefonálsz vele, meg böngészgetsz, ilyesmi. Azaz normál használat mellett. Ha úgy meríted mint a youtubeon akkor 7-8 óra a reális, és nem sokkal tud egyik se többet ilyen körülmények között.
Én reggel 9-től este 9-ig nyúztam. Installáltam, vezettem azaz gps ment, fényképeztem, Másik telóról adatokat szedtem. Tényleg meg se álltem és 63%-on volt mikor kicsomagoltam, és 7% ra ennyi idő alatt ment le.
Szerintem ez nagyon jó. -
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #93 üzenetére
Nem rossz habár én Galaxy S7 ről jöttem. Barátnőmnek adtam szerencsére mert kéznél van ha fényképezni vagy videozni kell. Azt hittem hogy itt a dupla kamera meg AI stb tök jó képeket lő majd.
A szobában csináltam egy képet a macskámról és majd el sírtam magam pedig a kiválóra volt állítva.A többi dologban viszont nem rossz. Aliról rendeltem üvegfóliát meg valami testesebb erősebb szilikon tokot
Működik rajta a Samsung Heath amivel meg voltam elégedve, remélem itt is jól megy majd.
Át állítottam Hongkongra a régiót, ott már van Theme galery (Ha vissza teszed magyarra a régiót akkor a letöltött témák maradnak) meg Arcfelsimerő (magyarra visszatéve eltünik)
Apropó. Samsungban nagyon bejött az Olways On Display. Itt nem lehet elérni hogy legyen? -
Kerni62
tag
válasz
kazsmerlaca #86 üzenetére
Örülj neki, egy fos a 10. Szivesen visszemennék 9-re ha lehetne!!! Sokan szídják.
-
Kerni62
tag
Sziasztok! A Note 6 Pro-ban van fm rádió és iránytű? Köszi ( gondolkodok egy cserén Note 5-ről. Semmi bajom vele,de abba még MIUI 9 van, picit nagyobb kijejző, és felül van a füles csati)
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #88 üzenetére
Nagyon uj a teló. Biztosan lesz, szerintem nem soká
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #86 üzenetére
Még nem jött ki úgy látom
-
kazsmerlaca
senior tag
Hi! Redmi Note 6 Pro-ra nem találok MIUI 10-et. Ti találtatok? GLOBAL verzió kellene...
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #80 üzenetére
Elméletileg a note 5 pro topicja jónak kéne lenni ehhez is. Én holnap reggel kapom meg a telot szóval okosabbak leszünk a hétvégén
-
kazsmerlaca
senior tag
Senkinek nincs Xiaomi redmi note 6? Jó lenne egy ilyen topik is...
-
Bali27
addikt
Igen, a másik fórumon is írták hogy lesz pár app.. Csak az a baj velük hogy legtöbbje haszontalan és nem lehet eltávolítani. A themet valami más módon kéne aktiválni mert semmi kedvem régiókat állítgatni.
Nem tudom hogy működik -e de most osztottak meg egy témát.
https://miuithemes.tk/darkoid-blacky-miui-10-theme-mtz-download/ -
royalka
őstag
Most posztoljam hogy nálam 5-6 intenziv, 6-7 átlagos használat melleti SOT-okat produkál. Dupla kartyánál se merült jobban. Nekem egyedül egy idegesítő dolog van, hogy a viber és a messenger-ből kezdőlara lépésekor laggos az ikon efektje. Ha vissza gomballa lépek ki akkor tökéletesen gyors.. (A gesztus vezerles kikapcsolható. )
-
fisi
senior tag
Sziasztok. Pár napja nyüstölöm ezt az apró telefont egyenlőre nem jön be- egy félig vízbe fúlt Mi max 2- őt váltott.
Sajnos nagyon apró a kijelző bár szép, de a Max- é valahogy eddig jobban bejön de annak a színei nem voltak túl jók. Nincsenek fizikai gombok ezt gesztussal megoldottam. Akkumulátor katasztrófálisan szar, örülök ha jó egy napot elmegy ebben a Max2 fényévekkel jobb volt- nagy nyüstöléssel elment 1 nap 12 órákat átlaggal meg 2 nap 18- 20 órákat ezt nem merem szinte kézbe venni úgy merül.
Nincs sztereo hangzása bár jóval hangosabb a Max2 - nél.
A többi rész jó- kamera jobb , stb.
Nem rossz tel de már bánom hogy vacilláltam a Max3 + 20 ezres ártöbbletén, még egyszer inkább azt venném meg.
Kinek mit bír az akkuja amúgy? -
Bali27
addikt
Sziasztok. Nekem pénteken jön meg. Én Galaxy S7-ről váltok.
(bnömnek adom mert most még egy régi Nokia 735-öt gyilkol +lapát kezemnek kicsi)
Kíváncsi leszek. Habár olvasgatom a Note fórumát, és kissé tartok a Romjaiktól mert ott is úgy váltogatják mint az alsóneműt és egyikkel sincsenek igazán megelégedve. -
Manitou
veterán
Megérkezett nekem is a telefon, én egy 3 éves Redmi Note 2-ről váltok erre.
A kamera látványosan sokkal jobb, a proci ram stb a másiknál is teljesen elég volt nekem , így ez meg pláne elég lesz. Összességében tetszik a telefon. -
royalka
őstag
-
royalka
őstag
Nah én már erről a telóról irok. Pörgős jó a fogása.. Kijelző se gatya. Nekem bejön nagyon. Redmi note 4x-et váltott.. Kamera se rossz, sőt már az elfogadható kategória. A szelfikamera szereti a fényt hamarabb zajosodik mint a hátlapit. Van gyorstöltés, otg. Így mondjuk örülök h nem C-s annak nagyon vastag a kábele szerintem. Akkuba is elég jo 6-7 ora SOT.
-
flac28
csendes tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
én se. mint multkor az a hülye szó többször is az egyik cikkben, mi is volt? "értelemzavaró" ? nyelvújítók írnak mostanában cikkeket?
/offA notchos Xaiomiken van még azért állapotsorban csíkként mutatott töltöttségi szint jelző stílus?
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Az egyik "Pro" a másik meg a "Pró"
-
cezarlacrone
aktív tag
Akkor majd talán a 7-es, notch nélkül.
-
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
Én nem értem a címet.
-
7Heads Drago
veterán
De egy hülye címe lett ennek a cikknek. Még ha nyelvtanilag helyes is...
-
neoforce
aktív tag
Nem az 1cm-es kávával van a bajom inkább legyen alul-felül 1cm-es káva mint notch! Nekem redmi 3prom meg most note 5 van. Nem szimmetrikus,nem szép ,nem hasznos totál értelmetlen.Nemtudom felfogni, bár az apple levédette volna! Akkor még a Huawei odaszurja az applenek hogy ők kisseb notchot csinálnak. Tiszta téboly....
-
neoforce
aktív tag
Akkor meg minek ez az egész notch de most komolyan. Nem értem én ezt! Pláne droidon tök értelmetlen ,és különösen vicces 1cm alsó kávával. Értelmetlen, plusz területet nem nyersz ,appok lesem szarják akkor minek? És akkor még ki is kapcsolható!!!!! Wath the fakk !!!! Lol
-
rockyka
tag
Elég gyorsan pörgeti a xiaomi a mobil ágazatát. A redmi note 5öt csak előző héten sikerült kipróbálnom, erre már a 6ról megy a diskurzus.
-
Tomek979
tag
válasz
South Velen #22 üzenetére
Tudtad hogy a notch-ot ki lehet kapcsolni?
[link] -
tixem
addikt
Ismét röhejes egy "Note" hírnél a 6+ col miatti sírás. Még ha egy sima Redmi lenne ekkora ok. De Note hírnél mi ez az istenverte picsogás a méreten?
-
janakbacsi
őstag
gondolom ebbe sem type-c csatlakozó lesz, hanem micro usb. nem is kell így.
-
Magicrat
tag
Emberek! Milyen jobb alternatívák vannak a noccsnál? Fizikai kiugrós kamerás izés ötletekkel kíméljetek!
-
ttt1
őstag
Kapható még normális kamerával és akkumlátorral ellátott erős középkategóriás vagy felsőkategóriás telefon 5 '5,5col-ban? Vagy ilyet ne is álmondjak?
-
juuzer
addikt
Notchak, notchak
-
joey04
titán
Hajrá, ez jó cucc lesz.
-
judas13
veterán
Nocccs! Kell!!!Ja nem.
Grat a cégnek a széria elcseszéséhez! -
South Velen
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Ez tényleg szomorú.
Azt hittem az RN széria marad nyomorult noccs nélkül.
Ráadásul a Xiaomi noccsán semmilyen értesítési ikon nem fér el, a Mi8-amat is ezért adtam el 1 nap után, egyszerűen ez nem élet így androidon. Rendesen előrelépésnek éreztem felhasználói élmény tekintetében visszajönni az RN5-re
Úgy látszik az RN5 marad még egy ideig.
-
ates
aktív tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Csak nem biztos, hogy Note 5-6 áron megtudod venni.
-
kop8
őstag
Így vissza fognak esni az eladások ha mindent nocsosra csinálnak, az olcsoakat is...
-
-
Terentius
őstag
Nem éri meg váltani Note 5-ről. Nem mondom, hogy rossz, de azért egy 710 mehetett volna bele. Gondolom mire kijön kb. olcsóbb lesz a hasonló Mi A2.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Na akkor itt a bizonyíték hogy minek a notch.
-
-
pusszycat
nagyúr
Már úgy hajtogatnék...
-
Psychopeti
senior tag
Egyre nagyobb tepsik jönnek
-
batai15
félisten
6.26 kenje a hajára a cég.
-
Wesder
titán
Nem tetszik ez így
-
törölt tag
Megérett a világ a pusztulásra......nocccs...pfuj
-
Notch.
Fujj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest