2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Redmi Note 6 Pro árulkodik a Redmi Note 6 Próról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Globemobiles

A készülék és doboza is kiszivárgott, kulcsinformációkkal. Négy kamera, méretes akkumulátor, nagy kijelző és szenzorsziget terítéken.

A Redmi széria még a Xiaomi csúcskészülékeinél is népszerűbb, a Note pedig közöttük is különösen sok pozitív visszhangot kapott az évek folyamán méretes kijelzőjével, remek üzemidejével, egyre letisztultabb MIUI felületével és persze fürge hardverével. Nemsokára befuthat a Redmi 6 Plus, a Redmi Note 6 és a Redmi Note 6 Pro, és most az utóbbi a soros, hogy élőben is megmutassa magát.


(forrás: GlobeMobiles)

Mivel a GlobeMobiles oldalán a készülék eredeti csomagolásában és fóliával bukott le, több tulajdonságot könnyen le lehet olvasni a kémfotókról. Ezek szerint a Note 6 Pro 6,26"-es, 19:9 arányú FHD+ megjelenítővel érkezik, szinte biztosan szenzorszigettel. A 4000 mAh-s telep kellő energiát garantálhat, a Snapdragon 660 SoC-t viszont már a GlobeMobiles teszi hozzá.


(forrás: GlobeMobiles)

A Note 6 Pro négy kamerát vethet be két oldalon: 20 + 2 megapixeles kombinációt elöl és 12 + 5 megapixeleset hátul, 1,4 mikronos szenzorpixelekkel a főkamera esetében, dual pixel autofókusszal. A dobozfotó alapján legalább az egyik variáció 4 / 64 GB-os kiszerelésben lesz megkaparintható, a kémfotós a fekete színvariációhoz jutott hozzá. A megjelenést és az árakat egyelőre még nem tudni, mindenesetre a Note 5 (Pro) elég jó alapokat szolgáltat egy igazán ütős folytatáshoz.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.