- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Még jo hogy most vettem 7870-es videokártyát 9 év után a második radeon kártyám(az első egy 9600xt csak egy rövid kitérő volt és oriási csalodás,gyorsan vettem helyette egy 6600gt-t anno) legalább a mantle hoz egy kis pluszt(azt hogy mennyit azt majd meglátjuk,de legalább elindultak valamerre) minél többen támogatják annál jobb a gamereknek a pc-s piacra most ráfér egy kis támogatás mert hosszu távon nem sokáig fogja birni a pc az uj konzolok mellett én is majdnem előrendeltem egy ps4-et aztán inkább ugy döntöttem hogy inkább pc-t fejlesztek és a pc-t több mindenre is tudom használni mint egy konzolt(van ps3-m is).Most is rá van kötve a pc-re 46"fhd tv +xbox joy+ 5.1 hang ,ha nem mondom észre sem veszik hogy nem xboxon játszok mert ott van tv alatt az xbox csak 3 ledes
.csak sokkal jobb a grafika persze az exkluziv cimek hiányozni fognak ,de van még egy pár huzo cím pc-n is ac4,cod ghosts,crysis3,battlefield4 ,nfs rivals stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest