- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpzs
csendes tag
Hello!
Bocsánat,h nem írtam, nem voltam mostanság a fórumon. A helyzet megoldódott! Az a helyzet,h a tápom (chieftec ctg-500) azon ága max 20A-t tud leadni, de vszinű,h többet kérne nagy terhelésnél, így letiltott. Most a két 6pines vga csati a táp különböző ágairól van lehozva, és így már minden jó, nem tudtam sehogy sem megölni újraSzal az ágankénti max áram volt a hunyó!
Üdv -
kpzs
csendes tag
Grafikus tesztet a 3dmark 2011-et futtattam, nem fagyott ki régebben. Most rakom fel újra, majd írom,hogy változott-e a helyzet
Nem minden játéknál, de mindegyiknél full-beállításnál csinálta ezt. Olyan játékoknál, amire azt mondták,h fullhd-t vinnie kell simán ennek a konfignak. Nemsokára küldöm az eredményt. -
-
kpzs
csendes tag
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sapphire radeon hd 7870-em és van, pontosan ez:
SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE.
A gondom az vele, van, amikor játék közben egyszercsak leveszi a képet a monitorról. Nem reagál a billre, csak reboot marad. A hőfok tekintetében nem tudom,hogy milyen a kikapcsolás előtt, de 65fok volt az eddigi legmagasabb, amit láttam. Ha bárkinek van ötlete,hogy miért lehet ez,kérem segítsen.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest