Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Kimondottan Aero kedvelőnek tartom magam, céges gépemen W7 van, otthonin 10-es és eddig akárhányszor ültem vissza a 7 elé előjött az a gondolat hogy na igen, anno tudtak ezek a srácok valami szépet is csinálni. Aztán visszaülök a saját gépem elé, elkap a hányinger a minimalista kinézet miatt. Persze, tudom, én vagyok a maradi, nem követem a divatot, pedig eskü megadom neki a sanszot, nem pakolok rá semmiféle aero tweaket meg semmit, de napi szinten érzem hogy ez az irány szerintem visszalépés. Az ikonokat mintha egy óvodás csoport rajzolta volna, az UWP appok elnagyoltak, inkonzisztensen működnek, a három ikon az ablakok sarkában teljesen win 3.1 életérzés.
A cikkben látott képek szerintem rondábbak mint a jelenlegi W10 kinézete. Ha ezzel akarják az aerot kedvelő embereket visszahozni akkor szerintem rendesen mellényúlnak. Folyamatosan frissítik az OS-t, szerintem nem állna sokból a vezérlőpultba (pardon, gépházba) a kinézet fülecske alá belökni egy opcionális kapcsolót az egyik update-el hogy "Aero design", ami defaulton ki van kapcsolva. A magamfajta megragadt ízlésűek vidáman kattintanának egyet és csendben élveznék azt a látványt amit szerettek és megszoktak.
Persze, ez egy kényes témakör, mindenkinek más tetszik, valaki a szőkéket szereti, valaki a vöröseket, valaki a laposat, valaki meg az aerot. Fogadjuk el hogy nincs egységesen mindenki által elfogadott szép, viszont egy ilyen kapcsolóval a háborgók 90%-a takarékra kapcsolható lenne, a tech oldalak ódákat zengenének hogy mekkora jófej az MS, akinek meg fekszik a mostani lapos kinézet annak semmi sem változna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest