Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Ha úgyis azt veszi amire pénze van épp, akkor AMD most esélyesebb, mert sokkal olcsóbb mint látható és erősebb és többet ad és nincs biztonsági rés. Ha már biztonsági rés az az IT cégeknél nem gond tehát?
Van vagy 4-5 féle. Én részben ezért veszek nemsokára Ryzen 3000 est meg hát a jó ár és telj. arányáért.
-
Chaser
legenda
Sztem is ez mar leszallo agas, azinternet' tele van tesztekkel, mind user oldalrol, mind nagyobb webes kepviselokkel, bloggerekkel, szerencsere egyre tobben tudatosan vasarolnak, a "vakon levok" szama meg csokken
_________
Vga teren pedig sztem felsokatban lesz megallj, kovetkezo konzol gen nagyon utos lesz, mostani x one sem rossz, sokan "megternek", reszemrol meguntam a szenvedest winnel, driverekkel, draga vga-val, es sokan vannak ezzel igy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest