Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
kriszpontaz #646 üzenetére
ja. csak hogy az nem Linux.
-
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #646 üzenetére
Az Orbis az a PS4-en van, a PS5-ének nincs külön neve tudtommal, de igen, arra gondoltam.
-
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #244 üzenetére
Ilyet nem mondtam. Azt állítom, hogy nem annyira szar, mint amennyire itt köpködik és az ára a mai piaci viszonyoknak megfelelő a teljesítményszintjéhez képest. Azaz magas.
A legnagyobb baj vele az hogy baromira inkonzisztens a teljesítménye, van mikor a 1080-ra közelít, máskor meg a 1050Ti-t is alig hagyja le... és hát a scalperek nem az utóbbi alapján árazzák... -
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #226 üzenetére
Nehogy már az X570 kivezető dömpigárát akard egy új kártya startkori árához hasonlítani bakker...
-
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #212 üzenetére
Belépő szinten soha nem volt akkora fejlődési ütem, mint középkategóriában és afelett, sőt mindkét gyártónál sokszor ugyanaz a GPU szolgált ki 3-4-5 generációt...
Mikor gurult el a gyógyszer az elvárások tekintetében ennyi embernél? Teljes irrealitás...
-
Kansas
addikt
válasz
kriszpontaz #207 üzenetére
2022-ben ennél hulladékabb(de legalább is ilyen "hulladék") kártyák mennek több pénzért használtan... 120e+-ért RX480-ak pl...
Újonnan a 1650 átlagára ennél elvileg magasabb(persze majd meglátjuk, mennyi lesz ez nálunk kiskerben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged