Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Oké de nem ez a jellemző. Te csodabogár vagy hogy a brutál pc-d mellé még igényed van egy ilyenre.. Nekem itt van a brutál pc-m mellett egy másik pc is, régebbi, netezni tudok rajta... leginkább mentésre-tárolásra használom (hónapok óta nem kapcsoltam be...) Egy vérbeli pc-snek van B pc-je is nyilván....
Az első hsz-en írtam, hogy nyilván lesz rá elhanyagolható igény (mint pl te, illetve akiket meg vakít és megveszik a 101-edik értelmetlen felesleges kacatukat), világszerte pár ezer ember biztos megveszi... ettől még vastagon bukásra ítélt kütyü ez szerintem....
Legalább 10 éve létezik amúgy mini zseb pc.. (nem jut most a neve eszembe, még Conrad katalógusban is láttam) Azt tudtad...?
Ha nem is intel, nem is efféle procival és nem is usb csatival... de winfos futtatásra alkalmas... 
-
Lapajbacsi
aktív tag
Akkor kifejtem a kedves értetlenkedőknek, részletesebben mire gondoltam.
A piacon kapható tucatnyi különféle eszköz típus és százával konkrét modellek ugyebár, amikkel mind lehet böngészni, a telefon alap, de még a tv-től a konzolon keresztül, lassan a mikrosütővel is ugyebár...
Ennek a stick-nek egyszerűen nincs gep-je a piacon, amit betölthet. Miért? Mert minden létező igényre van már nem egy nem kettő eszköz, teát már most bele van zavarodva az egyszeri delikvens, hogy mit is kéne vegyen hogy minél megfelelőbben elégítse ki felhasználói igényét.. eleve már nem is igazán tudni, melyik számít telefonnak, melyik már számítógép, hiszen már a telefon is ugyebár számítógép... Aki pc-t akar, az pc-t fog építeni magának, még egy jó ideig, és nem fogja meghatni, hogy ez a stick pici, mivel ha pici és mobilis eszközre van igénye, akkor fogja az okostelefonját és azon böngészget videózgat... ha meg otthon akar, akkor nem szempont hogy jaj de jó ez csak egy stick-nyi bedugom a monitor/tv usb-jébe és van egy gépem, mert van gépe...... aki meg pont úgy áll, hogy régi a pc-je és fejleszteni akar hardvert és ért hozzá megintcsak nem ezt fogja venni, hanem összerak egy új pc-t, szépen igényei és pénztárcája szerint összeválogatva az alkatrészeket. Teljesen mindegy, hogy a lapos tv-m mellett ott figyel egy nagyobb darab otthoni eszköz, vagy sem; semmi előnyt nem jelent otthon hogy csak egy stick az egész kütyü, legfeljebb poénnak jó, elkápráztatni bambább emberkéket, hogy húúú de jóóó, ez egy komplett pc egy usb-kis izében...? kb ennyi az előnye tehát semmi... Persze hogy jobb a pc, szeretjük a pc-t ha már windows-ozunk ezért klasszikus pc-t használunk otthon. ez a stick meg a vonaton nem fog csinálni semmit nekünk, hiszen mivel jelenítjük meg könyörgöm. tehát mozgás közben marad a régi okosunk, meg laposunk, meg lapgépünk, palm-unk, netbook-unk, e-bookunk és had ne soroljam a kismillió ( legalább fele tök értelmetlen és felesleges) kütyüt, ami körül vesz... ezért írtam ezt a WTF beírást, mert WTF maga az hogy gyártanak egy ilyen újabb teljesen értelmetlen és felesleges parasztvakító vackot, csak hogy kavarjanak és néhány mafla majom ráharapjon.. rohadtul unom már ezt dilit ugyanis teccik tudni...

(mellesleg 25 éve pc felhasználóként - és jelenleg is - engedtessék meg nekem, hogy átlássam egy ilyen eszköz gyakorlati hasznát, ha valóban olyan frankó lenne, biztos felkaptam volna rá a fejem hogy húúú ahaaaa ez engem is érdekel)
-
Lapajbacsi
aktív tag
Mi a frász szükség lesz erre, mikor mobil eszközök, smart eszközök lepték el a piacot... minden zombi ilyeneket vesz.... az a pár ember aki úgy döntene, hogy az usb-s tv-jkbe egy ilyen mini pc-t dugnak, és úgy netezik, nem fogja eltartani ezt a terméket... garantált bukta... legalábbis ebben a kiszerelésben... maga a hardver biztos jó, és át fogják ezt elég hamar tenni mini tabletbe.... nem beszélve arról, hogy olyan forró lesz ez a stick, hogy befűti a szobát...

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha nem is intel, nem is efféle procival és nem is usb csatival... de winfos futtatásra alkalmas...