- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Nem tudom merre jártál mikor megjelentek az R9 290x-es vga-k és a 300 ezres titánt megközelítették (néhol elérték) teljesítményben meg a 780-at is befogták rendesen. Hírtelen tízezreket estek az árak. De hát ez nekünk nem kell, mert milyen jó már ha 300k-t csengetünk ugyanazért amit megkapsz fele annyiért!
Én jobban szeretem ha verseny van, és többet (gyorsabb, előre mutató, időt álló technikát) kapok a pénzemért.
Ha az nvidia csinálná a mantle-t akkor azt vennék. Nem értem miért csinálnak itt egyesek ebből érzelmi kérdést. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
#52815360 #49 üzenetére
A grafika nem minden! Én is leírom, lásd blizz gamek. De attól még ha falakba ütközünk miért baj ha valaki szeretné nem erőből lebontani hanem inkább átugrani?
És bizony kőkemény falak voltak dx11 alatt ami kicsit ciki annak fényében hogy a konzolok ezeket röhögve átlépték mi meg tejeljünk keményen a 2-3x erősebb hardverre mikor annyit se tud ki préselni magából mint egy konzol hw? És igen, tudom hogy az más és nem éri el a pc azt amit a fix hw tud, de azért volt mit lefaragni. Csak egy példa: Egy körökre osztott stratégia percekig malmozik ahelyett hogy pár sec alatt lefutna. (lásd civilization) Szerinted ez normális? Miért baj ha ez ellen tenni akartak?
-
Mr Bond 007
őstag
Megpróbálom megerőszakolni az elmémet és letenni csökkentett módba (talán így érthető lesz neked is):
Ha be betonoznánk a hardvereket jelen állás szerint, és várnánk 3 évet megnézném az arcodat mikor az imádott kártya gyártód aktuális titán csodája fele fps-el negyed annyi effektet se jelenítene meg adott játékon belül egy 290x-el szemben..
Persze mire oda érünk, kijön az nvidia kártyája is ami jól teljesít majd low lvl apin is. Akkor mondhatnád hogy miért is van úgy oda mindenki az amd gcn-ért? Hát azért mert már most a jövőt adja. És nélküle ez a jövő nem létezne. Ezért viszi jelen pillanatban az amd az egész pc gaminget a hátán. Ezt kéne felfogni, de sokaknak sajnos nem megy. Meg az se hogy ezzel mindenki jól jár. Képzeld!!! Még te is!! Még akkor is ha a büdös életbe nem veszel amd terméket. Ennek fényében nem tudom megérteni miért ágálnak itt páran ennyire ez ellen.
-
Mr Bond 007
őstag
Mantle nyomása nélkül megnézhetted volna mikor adják ki... Ez színtiszta érdek! Se az intel se az nvidia se az ms nem akarta! Nekik jó volt ahogy volt, ülni a babérokon.
De ha neked az a jó ha fizeted az újabb hardvereket miközben butítva kapod a gameket lelked rajta... Mi köszönjük, de inkább ésszerűen gondolkodunk meggyőződés és márka imádat helyett.
"Lényegtelen ki mennyire fényezi az amd-t ezer éve sokkal "fejlettebb" "papíron" mint a többiek"
Omg most folyik a nemzetközi sajtóból hogy milyen újítások jönnek amik még jobb teljesítményt adnak a meglevő gcn-en is. Mert hogy már 1000 éve tudja ami ehhez kell. (Direkt írom hogy nemzetközi mert abu már le lett ugatva hogy elfogult. Az egész szaksajtó is elfogult mi? ) -
Mr Bond 007
őstag
Cpu az még ok. Na de gpu-ban? Miről beszélsz?! Az egész iparágat ők húzzák jelen állás szerint! Nélkülük még sokáig dx11-en szívnánk. Vulkan meg dx12 kanyarba se lenne... Ráadásul ha tetszik, ha nem nekik van a legfejlettebb architektúrájuk. (A gcn az egyetlen ami minden dx12 feature-t kezel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest