- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Persze, meg úgy, hogy belediffundálsz a falba beltérben, amikor a 20-assal még pont nem fér bele, de már nincs hova menned
Jó obi a 20-as, de szívesebben venném, ha lenne helyette hasonló méretű, fényerejű és élességű 17 és 25-ös. Nekem a 20-as néha két szék közül a pad alá esete.
-
.mf
veterán
Kinek a pap, kinek a papné.
Szeretem a 20-ast, de még jobban örülnék, ha lenne belőle 25-ös és 17-es verzió -- hasonló méretű, hasonlóan fényerős és éles pancake. Ez nekem még hiányzik a rendszerből. Ugyan létezik 1db 25-ös és 2 db 17-es obi, de egyik sem fényerős ÉS pancake. -
.mf
veterán
Most, hogy már végre vannak képek is a hátuljáról, kíváncsi leszek, hogy ergonómiailag hogyan válik be.
Az obi kicsit fényerőtlen, ahogy már kitárgyaltuk korábban is, de ez a kis méret ára. Azért mégiscsak kisebb, mint pár pancake, pedig elég sok fontos gyútávot fed le (12, 14, 17, 25)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged