- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKBHD exkluzív videója: OnePlus Nord Reveal! How Much Do Smartphones Actually Cost?
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Hopkins95 #44 üzenetére
Háát. Akkor lehet egy S10+ jobb vétel lenne, ez van egyáron a 7T Proval. Azt viszont elmondhatom, hogy sebességben ég és föld a kettő teló
Múltkor megnyomkodtam haverom S10+át és rendesen szaggatott a 7 Pro 90Hz mellett. Bár én azt a 2 kamera lukat ki nem állhatnám. Viszont képeket lehet jobbat csinál :) Valamit valamiért, én a sebességet nem adnám a képekért :) Nézz be a 7Pro topikba, elég aktív vagyok ott is :)
-
válasz
Scarabeus #43 üzenetére
A kamera nekem a legfontosabb funkció lenne!
Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy meg kell húznom a csíkot egy összegnél, ami talán most kb. 500 Eurónál van nálam(el sem hiszem hogy ezt mondom). Na most ebben az ársávban meg szerintem a Oneplus 7T Pro még a legjobbak közé is tartozik, csupán a Pixel jobb nála, viszont annak meg csak 1 kamerája van(és 4a-nak is 1 lesz valószínű). Még megvárom a Pixel 4a ill. a Oneplus Nord bejelentést és utána választok egyet.
-
Scarabeus
aktív tag
Biztos vagy benne, hogy a Never settle kukába került? Ha felmegyek a oneplus.com oldalra még a lap címe is úgy keződik, hogy Never Settle, ha meg rámegyek a Storeon belül a Phone oldalra, akkor meg végképp az összes telefonjuk Never Settle háttérrel figyel még most is, a legutobbi 8 Pro is.
@Hopkins95 Én megértem, hogy drágállod érte az 500 eurót én is így voltam vele egy darabig, hogy 100k lélektani határ felé nem megyek, végülis 1 év gyári garival még elhoztam 150ért egy 7 Prot ami az aláírásomban is van, rögtön gariztatni kellett mert nem volt jó a kihangosító mikrofon és bevolt égve a kijelző, de azóta kvázi van egy új telefonom mert kicseréltek mindent amit felsoroltam, plusz új akksit is krétem. Látva a többi gyártót egy 7 Pro tudású telefonért éri az 500 euró szvsz. Ha a kamera nem a legfontosabb dolog neked, mert az nálam még mindig hagy némi kivetni valót maga után (könnyen lehet, hogy szoftveres, elindítottuk a bug reportot és utána néznek a dolognak) -
-
Nord+
friss újonc
Ne szívassatok már, hogy olyan nehéz megfejteni. Minden iránytűn azért van a True Nord, hogy tudd, milyen irányba tartsd. Az iránytű mindig észak felé mutat. Tehát a Nord nem önmagában a haladási irány, nem is Hygge életérzés, és nem a skandináv egyszerűséget vagy viking férfiasságot fejezi ki, hanem egy viszonyítási pont, ami soha nem változik. Ergo: ha a One Plust választod viszonyítasi pontodnak, akkor tudni fogod merre menj és közben soha ne állj meg (Never Settle)
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Hopkins95 #37 üzenetére
Én eddig annyit tudtam, hogy a mágneses és a földrajzi észak különbözik, a kettő közel van egymáshoz de nem pont ugyanazon a helyen, sőt tudtommal a mágneses észak "vándorol". Most egy gyors google kereséssel azt látom hogy a földrajzi északot hívják "true north"-nak. Azt már nem tudom, hogy van-e más, vagy extra jelentése ennek a szóösszetételnek.
-
válasz
whatwhatwhat #35 üzenetére
Érdekes, mert megtaláltam magyarul valódi Észak néven is, holott ezt így kiemelve sosem tanultuk.
-
válasz
whatwhatwhat #35 üzenetére
Jó, és miért pont észak?
, Ennyi erővel lehetne nyugat is, mert cél azt meghódítani...
Amúgy, ha az angol szöveget megnézed, és elolvasod:
Some people have been asking what the Nord name means. It comes from the concept of true north. We each have this inner compass that guides us. This product line reminds us to always search for our true north, and we hope it will keep reminding you of yours.
Akkor benne a válasz
-
whatwhatwhat
aktív tag
Nem hiszem, hogy átvitt értelmet kell keresni az északban. Ezzel a magasröptű gondolatmenettel csak annyit próbál mondani a szerző, hogy ahhoz hogy tudjuk hogy merre megyünk, szükségünk van egy iránytűre. Az iránytű pedig nem más mint egy eszköz ami megmondja, hogy merre van észak. Ha tudod merre van észak, akkor tudod merre van a többi égtáj is. És így már tudod merre tartasz. Szerintem csak ennyi a tartalma a dolognak.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Hopkins95 #29 üzenetére
Iszonyat elszállás van az áraknál. Nekem egy használt 7pro lett, szívtam a fogam, mert hosszú ideje 100ezernél húztam meg a határt, abból szoktam 1éves ex-csúcsok közül válogatni.
A készülékhez meg annyit, hogy középkategóriás cucchoz képest ez is jó drága lesz valszeg, 500€ körülre tippelik a kisebb kiszerelésben. Meg az a hosszani lyuk a kijelzőn😔.
-
Noukoum
veterán
válasz
bollokcs80 #30 üzenetére
Xiaomi.hu-n, árukeresőn szerencsére már 100e alatt indul.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Hopkins95 #29 üzenetére
Na igen, az árak elszállása sajnos egy másik téma. Nekem is meredek volt a 7T 539€-s ára a korábbi 180-200€-s Xiaomikhoz képest, de úgy voltam vele egyszer élünk.
(Meg kerek szülinap van idén.)
Amúgy pl náluk tavaly nagyon jó volt a Mi9T és a Mi9 Lite, AMOLED-el, rendes tripla kamerával 100-120 ezer körül. Most kb ugyanez Mi Note 10 Lite néven 160 ezer és telefotó nincs is benne. -
válasz
bollokcs80 #26 üzenetére
Ugyanezzel a problémával „küzdök” én is, ha lehet így fogalmazni.
Jó kameracsomagot normális kameraszoftverrel csak a legfelső kategóriában találni. Tehát ott tartok, hogy mindenképp kompromisszumot kell kötnöm, ezért is gondolkodom én is a Oneplus 7 Pron, amíg beszerezhető 500 Euro körül(tesómnak 7T Pro van). Csakhogy még az 500 Eurónál is szívom a fogam, mert én a Nexusom anno 270 Euróért vettem.
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Ezen felsírtam
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Hopkins95 #25 üzenetére
Én inkább attól félek, hogy rosszabb (egyszerűbb) lesz.
Nem vagyok egy nagy fotós, de idén szerettem volna valami jobbat ezen a téren is (korábban középkategóriás mobiljaim voltak), de úgy tűnik, hogy a méregdrága csúcsokat leszámítva egyik telóban sincs "rendes" kameracsomag (normál-széles-tele).
Az OP7 nekem ennyiből jó fogás volt most.
-
válasz
bollokcs80 #24 üzenetére
Én attól tartok amúgy, hogy a kamera nem lesz jobb pl. egy Oneplus 7 Prohoz képest.
Akkor meg már inkább a teljes kijelzőt meg erősebb hardvert választom.
(#21) AliceWake Ezt én sem ismerem. Hol lehet ezt beszerezni? Semelyik webshopban nem találom.
-
ÉSzaki, tehát férfias, mint egy favágó baltával, persze csakis kanadai
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #18 üzenetére
-
joey04
titán
Jó anyag lehet.
-
én meg ezt
Devin Townsend - True North -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Aha, validnak tűnik. Mondjuk ennyi absztrakciót én is kipréseltem magamból, de nem érzem, hogy kellően evidens vagy karakteres.
De a marketing-szakemberek biztosan tudják, mit csinálnak és végül is jó az üzenet.Hopkins95 Valószínűleg egyébként ezt akarták. Én speciel pont nem tudtam, hogy az észak vagy az Északi-sark ennek a szimbóluma, de good to know.
-
Peet91
aktív tag
Vagy a belső iránytújük mindig a jó ár/érték arányú készülékek gyártásának irányába mutatott, de hát az a fránya innováció az drága, viszont ezzel a készülékkel talán efelé fordulnak. A back to our roots is jó lehetett volna, csak a Kunta Kintés áthallás a mostani BLM mozgalom során annyira lett volna jó döntés, mint arccal levenni egy gázbeton téglát.
(de lehet túlgondolom)
-
-
törölt tag
Én ezt találtam: find true north
Erre a jelentésére utalhat valószínűleg. Nem tudom mennyire gyakran használt idióma, én se hallottam még soha.
-
ABal
őstag
Ez csak egy hangzatos szlogen, olyan, mint egykor a "Never Settle". Csak annyit akar jelenteni, hogy van egy kijelölt irány, ami tuti, és ehhez tartva magukat eljutnak a céljukig, miközben nem térnek le róla, mert mindig a szemük előtt lebeg...bla, bla
A Never settle is kukába került, amint fordult a szélirány. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Az még teljesen rendben van, de tudunk valami olyan átvitt, fennkölt, emelkedett, meghatározó pozitív konnotációról, ami a kollektív tudat jelentékeny hányadában egyértelmű az északkal kapcsolatban?
Én is imádom a skandináv életérzést, de marketing szempontból itt nem pontosan értem az üzenetet. -
Mindenki oda dörgölőzik, ahonnan pénzt remél.... Akár a politikusok.
Talán nem véletlen... -
KRSoos
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Miért csak "hiszi" magáról?
-
"Carl Pei or Pei Yu is a Chinese-born Swedish internet entrepreneur." Gondolom azt hiszi magáról, hogy true nord.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Carl Pei Twitter bejegyzésben fejtette ki, miért a Nordra esett a választás az új modell esetében.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest