- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Szép kis telefon lesz ez , az egyetlen hátránya az a hátsó kamera sziget, az egy kicsit otromba , de pozitívum, hogy talán már rájöttek , hogy nem kell 67db kamera , bőven elég 2 lencse is , ha azok jó minőségűek.
-
gilfoyle
őstag
Ez a kamerasziget rondaság erősen szubjektív... Nekem pl. kifejezetten tetszik az S21 ultra szigete, ez meg kifejezetten nem tetszik. Remélem a Pro jobban fog kinézni.
-
Yeffy
veterán
nagyon izgalmas
-
-
juuzer
addikt
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Sztem igen.
Az eppülnek mondd a kívánságaidat, hogy hogy nézzen ki a teló aztán majd a droidos gyártók úgyis átveszik.
-
pusszycat
nagyúr
Bal sarokba fúrt kis apró kameralyuk van a Mi 10T ben hát biz legtöbbször észre sem veszem, olyan mintha csak egy kis ikon lenne. Már a szeplőtlen teljes kijelző sem tud lázba hozni, ez így nekem már jó. Persze vannak akik allergiások a lyukra tudom én.
Hogy a hátulsó kameráról is véleményt mondjak, most kezd bejönni a kevesebb kamera de az legyen marha nagy.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Nézőpont kérdése nekem tetszik 2021 ilyesmi dizájnt fog hozni amúgy is
Mondjuk az árra kíváncsi leszek mert infók szerint a Samsung nem emel de nem is csökkent árat -
juuzer
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Ez a 8T szerintem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
RetepNyaraB #9 üzenetére
Ezt a képet néztem, de rájöttem hogy hülye vagyok
-
batai15
félisten
Jajj de ronda . Eddig meg a kamera lencsék sokasodtak,most redukálják ? Megpróbálnak normális szoftvert írni hozzá ?
-
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
autómat is nézem sokfelől, talán alulról nem gyakran, az igaz.
enginev3.0 ööö? -
juuzer
addikt
Nekem tetszik.
Lehet ez lesz jövőre a Note 9 utódja.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
RetepNyaraB #5 üzenetére
Én kijelzőt szoktam nézegteni szóval engem a hátulja nem igazán érdekel.
-
enginev3.0
félisten
válasz
RetepNyaraB #5 üzenetére
Volt már ennél szebb kiszivárgott kép is
-
Bűn csúnya hátulrul (ráadásul ofkórz erős alma áthallásos kamerasziget, amely ott is ronda, itt is az). Elöl meg a fejbelőtt kijelző, pedig azért van alternatív lehetőség elég. Ki kell szórni a paneleket, mi? Az új(?) logó szánalomtenger, reméljük tényleg csak béta.
Egyéb fícsörök pont az eddigiek, nincs ezt már hova spilázni és ha úgy nézem, váltani se az előző éviről. -
enginev3.0
félisten
"kiszivárgott"
-
Huntszy
tag
Nemár srácok. Miért még mindig az a cs*cska kameralyuk. Itt gyűröm még mindig a 1+6-ot, bámulva a csodás notchot mantrázva, hogy hamarabb jöjjön újabb popup-os vagy under-screenes model minthogy ennek lejárjon a supportja. Erre itt a 1+9 aminek a megjelenése után elvileg már nem jön több security patch a 6-ra és ennek is fúrva van a kijelzője. Nemá'
-
HardRic
addikt
Látták a kínaiak, hogy megy az iPhone két kamerával is, a Pixel is megvan egyel, szóval végre visszavesznek? De hogy fogunk így fantasztikus 2 megapixeles makrókat csinálni? 😞
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest