A OnePlus 9 is kiszivárgott

Élőképen a küllem, képernyőképen pedig a specifikáció bukott le.

A kémanyag szivárogtatók karácsonyi hangulatban ajándékozzák meg az internetet a legfontosabb 2021-es csúcskészülékek képanyagaival: előbb a Galaxy S21 került lencsevégre, majd a Xiaomi Mi 11, most pedig a OnePlus 9 a soros, a PhoneArena jóvoltából.

(forrás: PhoneArena) [+]

A képeken elölről és hátulról is megtekinthető a középső, Snapdragon 888-al várt Never Settle modell – mellette nemcsak a drágább OnePlus 9 Pro, hanem az olcsóbb OnePlus 9E is ugyanazon az eseményen kerülhet reflektorfénybe. Mondjuk a szebb dizájnnapokat is megélt sorozat 2021-es tagja nem tűnik annyira elegánsnak hátulról nézve, mint pár elődje, de hát ez lehet 2021 egyik stílusjegye, és várhatóan nem a OnePlus kínálja majd a legcsúfabb kameraszigetet.

Forrás: PhoneArena [+]

Hátul a két nagyobb lencse a normál és az ultraszéles látószöget tudhatja le, míg a harmadik talán makró vagy mélységélesség funkcióval rendelkezik. A furcsa logó a OnePlus bélyegző helyén tesztelésre szánt prototípusra utal, ha ugyanis 2021 első negyedévében érkezik a család, akkor már javában folynia kell az előtesztelésnek.

(forrás: PhoneArena) [+]

Képernyőképek is érkeznek, megerősítve a sokat emlegetett specifikációt. A kiszivárgott modell 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval rendelkezik, 6,55"-en 1080 x 2400 pixeles és 120 Hz-es HDR OLED panelt kínál. Megvan természetesen az Android 11-en alapuló Oxygen OS 11 felület, a 4 megapixeles előlapi és 12 megapixeles hátlapi főkamera viszont némi fejtegetést igényel: valószínűleg 4:1-es pixel binning technológiát használó szenzorokról van szó, azaz az effektív pixelszám 16 és 48 megapixel lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés