A OnePlus 10T is törékeny jószág lett

A OnePlus 10 Pro úgy tört ketté, mint egy ropi, a 10T pedig már rénézésre sem különbözik túl sokban a testvérmodelltől.

Zack Nelson nem kíméli a készülékeket, ezzel együtt a legritkább esetben látunk olyat, hogy egy eszköz úgy törjön ketté, mint egy ropi, noha nem példa nélküli. A legtöbb hagyományos felépítésű eszköz jellemzően hatékonyan ellenáll a nagyobb és direkt erőkifejtésnek is, így valószínűleg azt is túlélik, ha véletlenül a farzsebünkben felejtjük őket és lendületesen leülünk, esetleg véletlenül átgyaloglunk a szőnyegen hagyott készüléken.

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro [+]

A speciális belső elrendezésű készülékek már nem ilyen ellenállók (ROG Phone 5, Lenovo Legion Duel 2), a OnePlus 10 Pro-nak és 10T-nek viszont vajmi kevés mentsége van, hogy az első adandó alkalommal kettétörjenek, ráadásul Zacknek szemmel láthatóan meg sem kellett erőltetnie magát túlzottan.

Noha a OnePlus 10 Pro és 10T első ránézésre nagyon hasonlít, azért akadnak a strukturális integritást befolyásoló apróságok. A 10T például dobta a némítókapcsolót és az antennakilépéseket, ez utóbbi tud gyenge láncszem lenni, ezzel együtt a 10T pontosan ugyanott és ugyanolyan könnyen roppant meg, mint a 10 Pro (és egyébként nagyjából a Nord is), utána pedig nem volt komolyabb erőfeszítés puszta kézzel szétszedni. Zack ugyanakkor hangsúlyozza, hogy önmagában ettől egy készülék még nem lesz rossz vagy gyenge minőségű, de az is tény, hogy a legtöbb eszköz azért nem így reagál ugyanilyen behatásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés