Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
enginev3.0 #109 üzenetére
Szerintem pedig dehogynem venne.
Ki az aki ellensége a pénzének. Én megengedhetném magamnak ha akarnám, hogy Samsung Note-ot vegyek pl. A nejemnek azt vettem tavaly (igaz nem cseréltük idén), a lányom Galaxy 8-at kapott szintén tavaly.
De magamnak jó ez a Mix 2s. Tudja ami nekem kell, miért fizessek többet.
És ha egy ilyen note tudna még 1-2 feature-t, bizony elgondolkodnk, hogy elég nekem ez.
Mert hű de jó a Mix 960FPS szuperlassítás, meg pár dolog, de alapvetően a kinézete ami nagyon tetszik, és az NFC. Még egy Amoled jó lett volna, de még az sem hoz annyira tűzbe. (Persze most Mix3-ban már van, de nem cserélek, mert nem vagyok a pénzem ellensége. Persze eladhatnám a mix2-t és alig lenne többe a 3, de minek. Csak amoled miatt, meg a még nagyobb kijelzőarány miatt? Nem kösz nem)SZRK:
Na én léptem, majd amikor megjelenik, és megvettem, jövök az akkor aktuális topikba. Addig is rágjátok a gittet. -
haris
őstag
válasz
szabi__memo #98 üzenetére
"Telekombnál most volt 7+ 69.900."
Ühm.. De már nincs. Valszeg a kutyának sem kellett eredeti áron, ki killett árulni
"Igaz máshol jelenleg 80-90 de ezért Android One, 6000es alu ház, és NFC."
Ebből max az NFC ami érdekes nekem. Alu ház nem vonz, igaz az üveg sem, sőt kb ott tartok, hogy magasról teszek rá milyen a ház anyaga. Jelenleg Mix2S-t használok, és hiába prémium érzet a kerámia ház, - mert tényleg az- de tokban van. Lex@rom. És köszi, én is felültem az android One hype-ra. Aztán rájöttem, hogy nekem nem az kell. Nekem megváltás egy MIUI az után minden idegesítő hibájával együtt.Ugye azt elfogadod, hogy nem vagyunk egyformák. Neked ez nem tetszik. OK. Nem veszed. Én a fiamnak nézek valamit pár hónapon belül, és szerintem ez tökéletes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest