Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Nalam a Xiaomi vonal total homaly lett iden. Ha most valaki megkerdezne melyiket vegye nem tudnek valaszolni. Max annyit, hogy amennyi penzed van, esetleg meg annyit, hogy a kijelzo milyen legyen (ips vagy oled), bar ezen egy laikus fennakad. (Mindegy neki.)
Inkabb meg a fontosabb, hogy 5G-s legyen-e, de ez sem erdekli meg annyira a tobbseget.Szoval marad a mennyi penzed van, plusz raboksz egyre.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Én ennyi típust meg se tudnék jegyezni. Főleg Nokia-ból nem. Annyira nem érdekel.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Most ugy irtal nekem,mintha amator lennek a mobilok vilagaban. Tudom, hogy ebbol adtak el a legtobbet.
En azt gondolnan, egy Nokia 3.4, 5.3, 5.4 elorebb valo. De ott vannak a dragabbak. 7.x peldaul. Ott is ados meg a gyarto. Sot ott a 2.3 es 2.4 is.MT6739, 1/16. Ez a huzo keszulekuk. Plusz az uj szeria 7 tagjabol 5 gyengebb, mint a 3.4, es ebbol 4 dragabb is. Szep teljesitmeny.
-
Mielőtt vérengzésbe kezdenél , szerintem ez igen csak elismerésre méltó dolog , hogy lassan három éves alap készülék még mindig kap frissítést , az már más tészta hogy mennyire használható a rendszer és mennyire kifinomult , de ebben a szériában ne várjunk csodákat .
Aki meg rendelkezik ilyennel és az utolsó frissítést már kicsit sokallta , nem muszály frissítenie úgy gondolom . -
janeszgol
félisten
Komolyan mondom eret vagok magamon. Ugy latom a HMD legfontosabb mobilja a Nokia 1 Plus. Igaz csak 9-el volt jo, a tizes tobbet ker, de elsonek megkapja a 11-et.
Hat ilyet en meg nem eltem. Ennyire megy ez a szeria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged