- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Nalam a Xiaomi vonal total homaly lett iden. Ha most valaki megkerdezne melyiket vegye nem tudnek valaszolni. Max annyit, hogy amennyi penzed van, esetleg meg annyit, hogy a kijelzo milyen legyen (ips vagy oled), bar ezen egy laikus fennakad. (Mindegy neki.)
Inkabb meg a fontosabb, hogy 5G-s legyen-e, de ez sem erdekli meg annyira a tobbseget.Szoval marad a mennyi penzed van, plusz raboksz egyre.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Én ennyi típust meg se tudnék jegyezni. Főleg Nokia-ból nem. Annyira nem érdekel.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Most ugy irtal nekem,mintha amator lennek a mobilok vilagaban. Tudom, hogy ebbol adtak el a legtobbet.
En azt gondolnan, egy Nokia 3.4, 5.3, 5.4 elorebb valo. De ott vannak a dragabbak. 7.x peldaul. Ott is ados meg a gyarto. Sot ott a 2.3 es 2.4 is.MT6739, 1/16. Ez a huzo keszulekuk. Plusz az uj szeria 7 tagjabol 5 gyengebb, mint a 3.4, es ebbol 4 dragabb is. Szep teljesitmeny.
-
Mielőtt vérengzésbe kezdenél , szerintem ez igen csak elismerésre méltó dolog , hogy lassan három éves alap készülék még mindig kap frissítést , az már más tészta hogy mennyire használható a rendszer és mennyire kifinomult , de ebben a szériában ne várjunk csodákat .
Aki meg rendelkezik ilyennel és az utolsó frissítést már kicsit sokallta , nem muszály frissítenie úgy gondolom . -
janeszgol
félisten
Komolyan mondom eret vagok magamon. Ugy latom a HMD legfontosabb mobilja a Nokia 1 Plus. Igaz csak 9-el volt jo, a tizes tobbet ker, de elsonek megkapja a 11-et.
Hat ilyet en meg nem eltem. Ennyire megy ez a szeria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest