- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
blogot én sem írok facebookra, csak képeket teszek néha fel, meg az üzenőfalat használom (néha belinkelek, írok dolgokat, meg nézem mások mit csináltak). amúgy meg keresse fel nyugodtan HR-es az adatlapom, annyit fog belőle látni, hogy az engedélyem nélkül nem nézheti meg. de még ha meg is nézi, aki ez alapján ítél (elítél), annál én nem akarok dolgozni inkább, mert az előbb utóbb úgyis elítél.
a nyitottságot amúgy nem mint hátrányt, hanem mint különbséget hoztam fel. azért nem értem a dolgot, mert egy sima blogba is írhatsz 1 soros bejegyzéseket, de írhatsz hosszabbat is. vannak blog közösségek, vagy akár saját magadnak is csinálhatsz egy oldalt saját domain alatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
ebben a cikkben engem nem is a twitter adatai leptek meg, hanem az a kongresszusi papírmennyiség. ezek szerint nagyjából 10 millió oldalnyi lapot használatak fel? ez elképesztően sok, és pazarló. minden eszembe jut, hogy az irodában is feleslegesen nyomtatnak sok dolgot. illetve péládul az ilyesmik is bosszantóak, hogy a cégbírósági végzés már egy ideje elektronikus formában elérhető, de gyakorlatilag _mindenhol_ bekérik papír alapon, pedig csak meg kéne nyitni azt a k.... böngészőt, és ugyanazt látná.
amúgy ez a twitter valahogy teljesen elment mellettem, még azt hiszem meg sem nyitottam egyszer sem, és egyelőre nem is hiányzik igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged