- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ez így ebben a formában a te véleményed. Nálam kb minden Sony EX cím a legjobbak között van, míg az általad preferált " Elder Scrolls/Fallout/Doom" trióval meg nem is foglalkozom, olyan szinten nem érdekel egyik sem.
A különbség annyi hogy én próbáltam mindet, és így lett véleményem, míg te valszeg egyik Sony exet sem próbáltad, maximum videót néztél róla.Lehet hogy tévedek, de olyan emberrel még nem találkoztam akinek se a HZD, se a Spiderman, se a LoU, se a GoW ne tetszett volna...
-
zsolesz967
aktív tag
Nem kötekedésnek szántam, amit írtam. Bocs, ha így jött le.
Én is játszottam az általad említett játékok régebbi kiadásaival és anno ezek voltak best of-ok. Csak azóta sok idő eltelt, belépett a piacra a ps, az xbox, a switch. És minden platformnak meg van a saját rajongó tábora az exklúzív címek miatt. Nyilván pc és xbox terén ez valamivel könnyebb, mert majdnem mindig kitolják a játékokat mint 2 platformra,így ott a játékosok hamarabb tudnak játszani valamelyik platformon velük. Sony is kezd portolni játékokat pc-re, csak vár vele pár évet. -
zsolesz967
aktív tag
Mutass egy játékost, aki ne hallott volna a Last of us, Uncharted, God of war, Horizon zero dawn, Spiderman-ról.És ez csak pár az exklúzív címekből. Ha pc-s vagy xboxos vagy akkor is hallasz ezekről a játékos világban.
Amúgy remélem ez felrázza a sonyt, és vagy a házon belüli fejlesztők tökeire lép, hogy húzzanak bele vagy ő is lép valami merészet fű alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xbox Series X|S
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest