Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én eddig csak nagyon alap layer tologatós canvas/svg animokat láttam, amik nem voltak túl meggyőzőek és még sok cpu-t is ettek (króm).
ez nagyon messze van attó, amit egy flashben össze lehet dobni. sőt. a legtöbbjük olyan, h html4-ben is megoldható viszonylag könnyen egy jobb fw segítségével (natívan azért necces).//
félreértés ne essék, én lennék a legboldogabb, ha a flash kihalna. -
FTeR
addikt
ez egy package manager, amit linuxon annyira szeretnek. ez egy pár kás online installer, ahol végigpipálgathatod, h miket akarsz feltenni és felteszi neked azt is ami szükséges hozzá és be is konfigolja, h működjön (pl pipa a phpbb-re és felnyom php-t, mysql meg minden libet ami kell hozzá).
-
FTeR
addikt
"?"
nem. egyrészt a html5 még sehol sincs, másrészt ha kész is lesz és el is terjed*, akkor sem fog még a közelébe sem érni funkcionalitásban (ide értve a videózást is).*ami még vagy 4 év ha minden jól megy és mint látjuk nincs így. arról nem beszélve, h közben a flash fejlődése sem áll meg.
//
ms egyáltalán nem úgy helyeztkedik a flash ellen, mint alma. lásd WP-n is lesz flash támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest