- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integra
titán
válasz
#06658560 #119 üzenetére
nekem w7 alatt chrome-mal minden frankó a kis régi notebookomon.
linuxom nincsen, passzolom
ff-et már rég nem használok, csak chrome. ijesztően kevesebbet eszik a többinél és nem lassul be sem.
ja meg fészbúk. fészbúk a jelenlegi verzió kezdetétől egy ultrafos, mai napig nem tudták megcsinálni, gyakorlatilag amennyire király volt az előző verzió, ez annyira szar. és rendszer szinten eshetett szét az egész, mert minden része érintett.. hihetetlenül gáz. -
Integra
titán
nem teljesen értem a vitát, itt mindenkinek 8 éves gépe van?
az 1.7-es cerkámon 1 giga rammal teljesen jól megy a fostube. ok nem 720p-ben, de nincsne gond vele. még a kurva farmville is ment (igaz akadva keményen), amíg le nem töröltem a rákba
egy c2d gépen 2 giga rammal meg ne mondja már senki, hogy nem tud 720p meg 1080p-t nézni, akkor ott nagy a baj és nem hardver miatt, hanem más miatt akad a történet. ezen meg aztán végképp nem volt baj a fosvillel sem.
van még egy c2q6600 is 4 gigával, azon meg hülyére flessezheti magát az ember..
szóval 2010-ben már bőven kapni bármit ami röhögve viszi az agyon ócsárolt flasht is.
az adobe dolgozzon, a html5-öt is csiszolják tovább, a silverlight is működik, tényleg nem értem mi a baj, mindenkinek mindegyik fent van a gépén és működik, nem?
ja, nem, akkor nem lenne vita.
azoknak javasolnék egy format c-t teljes rendszertelepítéssel és próbálják meg nem szétgányolni a rendszert, karbantartani és nincsen gond. -
Integra
titán
kár itt bárki oldalára is állni, leginkább az érzelmi alapon állást foglalók szopkodnak
ez biznisz, lehet itt vagdalózni, nyílt forráskóddal, meg hogy dejó. mondja ezt jobs, MUHAHA
semmi sincsen ingyen, ez a lényeg.
engem meg az érdekel, hogy működjön minden. így lesz html5 és flash is meg x meg h kodek és kész. persze jobsz cuccaiban nem, de másnál igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged