- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
majdnem. fejből nem emlékszem már rá, de használtam ilyent direkt erre a célra. most épp azon a gépen, amire egyszer próbaképp feltettem még az ff4-5-6-ot, megjelenésük utána kb. 1-2 hónappal, h bő nyállal szopikáljak és eldöntsem, hagggyanak ezzel a baromsággal békén, pl. ezt a célt jóval elegánsabban ez szolgálta:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/add-on-compatibility-reporter/?src=ap -
törölt tag
van addon arra is, h ne vizsgálja az addonokat.
nekem inkább azzal van bajom, h van pár, ami nem működik megfelelően, vagy egyáltalán nem is funkcionál az új verzióknál rögtön. és a fejlesztője már nem foglalkozik vele, vagy nem azonnal. oszt nekem volt gyerekszobám, h ne őt szidjam, hanem azt, aki ellehetetleníti a munkáját. ahhoz meg nincs kedvem, h állandóan azt keresgéljem, van-e újabb verzió, esetleg átvette valaki, vagy találok-e helyette másikat. ráadásnak semmi nagy dologról nincs szó, csak ilyen fetch, mouse gestures, link copy, link dragdrop, kereső, nagyítás szintű dolgokról. -
ne érts félre, nem mondom, hogy a mostani változat jó, mert marhaság ez a "cégeknek ritkábban, de bugosat, mindenki másnak meg sűrűn és bugosat adunk"
mindössze a kolléga "adjanak ki évente egyszer" felvetését minősítettem.
évente csak egyszer egy nagy frissítés és szevasz
ebből én azt szűröm le, hogy nincs bugfix, csak "egy nagy frissítés és szevasz"amit írtál, annak úgy lenne értelme, és tulajdonképp kb ez is volt egész addig, míg a Mozillánál valaki meg nem kergült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest