Új hozzászólás Aktív témák
-
tntmax
aktív tag
Mikor a trailert néztem olybá tűnt mint egy parlamenti közvetítés.
-
wiziloo
tag
Remek dolog a vulkan, de 2019ben kihagyni a 21:9 támogatást elég nagy fail..
-
sztanozs
veterán
Ezekhez persze hatékony Vulkan implementáció a grafikus meghajtókon belül - hiányzik az állítmány a mondatrészből
-
lemusz
addikt
Melyik áruházban van ez a játék btw?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #3 üzenetére
Ja, nem ütközésdetektálással csinálják, mert nem lenne meg a gépek teljesítménye ezernyi zombira (vannak olyan helyek, ahol ennyi is jön). Helyette egyfajta szimuláció az egész, és amikor kiszakadnak ebből a szimulációból, lényegében szétválik a horda, akkor kezdik el egyedi elemként kezelni őket.
-
Meteorhead
aktív tag
Nekem is hasonló érzésem volt. Nem tudom, hogy akció közben ezek mennyire zavaróak (valószínűleg huszad annyira), de valóban sok helyen elnagyolt. Nincs semmi ütközés detektálás, zavartalanul átmennek egymáson, ennek okán amikor "tornyosulnak", akkor felúsznak/repülnek egymáson, semmi korrekció nincs a kezek/lábak mozgásán az alatta lévő rétegek sebessége szerint. Ha ezekre mind ügyelnének, akkor nagyon kemény vas kellene hozzá, és a hozzáadott érték nem tudom hogyan viszonyulna. Lehet, hogy a retesz kattogás, a repülő végtagok és általánosságban a halálfélelem eltereli ezekről az ember figyelmét.
-
Gomez86
őstag
Biztos nagyon nehéz megírni ilyet meg minden tiszteletem a készítőké de 0.15-nél ahol a hajóra másznak fel, meg 0.29-nél ahol az a tábla előtt csinálnak tornyot magukból szerintem rettenetesen gáz a mozgás. Először azt hittem mobilos játék...
-
GodGamer5
addikt
Sajnálom, hogy benne maradt a dx11. Akkor a cikk szerint a Vegákon szárnyalni fog a játék.
Remélem ezek után folytatódni fog ez a tendencia, az új api-k támogatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest