- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
Azt hiszem, hogy akik követik a microsoft mostani IT híreit azoknak kezd világossá válni, hogy a saját wp8 telefon, saját surface tablet és a windows alapos innovációja és a store appok miatt egyre jobban hajaz a microsoft az apple-re. (Én ezt nagyon is díjazom, viszont valóban nagy felháborodást válthat ki a közeljövőben a hardver gyártók körében. Sőt már most is volt némi ellenállás a surface miatt..) Én már 2x telepítettem windows 8-at a gépre és ma délután újra reinstall win7 lesz. Aki internetezésre használja, annak tökéletes választás lehet a hibrid win8 pc-n is. Én főként zeneszerkesztésre használom az os-t és jelenleg driverek hiányában hanyagolom is. Ha, lennének megfelelő driverek, akkor is az asztali felületét használnám a nyócnak, hiszen jelenleg nincsenek és(reménykedem) nem is lesznek modern ui-s daw-ok. Ámbár ha a store-ból később letölthetők lennének ingyenes vagy fizetős pl virtual instrumentek felcsillanna a szemem. Nekem tetszik a windows 8, és csábító az upgrade ajánlata, még most sem tudtam eldönteni valóban kell e nekem.. A start menüt nem hiányolom sokakkal ellentétben. Mivel játszom is és az apple mostani irányelveit mélyen elitélem ezért egy darabig maradok windows felhasználó
( Amúgy, nem hiszem, hogy a vista sorsára jutna.. még nem láttam ennyire megosztott táború OS-t, sokan nagyon szeretik, sokan meg nem.) Megvárom milyen appok lesznek és lesznek e pl a hangkártyámhoz driverek, addig marad a win7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest