- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nézd, én se lennék szomorú, ha a fél millás dellemet egy 100k-s telefon kiváltaná és futna rajta outlook, 3-4 SQL szerver, 3-4 Visual Studio + chorme 8-10 nyitott oldallal, persze kérdés, hogyha telefonálni akarok, akkor ki kell vennem a dokkból? Vagy ha el akarok ugrani valahova, akkor viszem magammal a telefont 100 nyitott alkalmazással? És aztán lemerül a zsebembe 10 perc alatt, vagy lyukat éget a zsebembe a melegedéstől? Van azért még itt nekem egy-két nyitott kérdés...
Nem azt állítom, hogy nincsen olyan ember, akinek ez opció lehet, de hogy a PC ettől kihalna, az szerintem megint csak barokkos túlzás. Persze lehet mobillal is fényképezni, de aki esküvőkön fényképez, az inkább a dslr-t fogja magával vinni, nem a szipi-szupi telefont.
meg 1-2 belső vállalati rendszer
Hát ez az, azért megnézem azt a telefont, amin egy axapta vagy sap elfutogat úgy egész nap. Mindegy, az irány jó, a többi meg majd kikerül (vagy nem
).
-
Ispy
nagyúr
válasz
imibogyo #146 üzenetére
Nincs és kész. Ez nem droid, hogy állítgassál
(#145) Tin
Vannak cégek, ahol a mai napig xp-s gépeket használnak 2 GB rammal, na ott amikor fut egymás mellett 6-7 böngésző, office, outlook, ügyviteli rendszer, akkor szépen meghajlik a vas és lehet menni kávézni. Nem tudom egy teló ezt jobban el tudná-e látni
A jövő biztosan ez lesz, de nem mostanában, erre próbáltam meg célozni, idővel egyre több mindenre lehet majd használni, de idővel az új játékok is egyre jobb vasat kérnek, szóval lehet, hogy 5 év múlva egy telefon tudja majd futtatni a BF4 full HD-ban, de addigra a PC-k a BF 6-ot fogják futtatni 4k-ban és így tovább.
-
Ispy
nagyúr
Teljesen igazad van, csak még annyit, hogy többit privátban plííízzzz
Szerintem ezek a cuccok sohasem fogják leváltani a pc-t, sőt még a power notebookokat sem, mert ezek pont a teljesítményről szólnak, ami innen hiányzik (vagyis majd meglátjuk mit tud a kicsike megpörgetett processzorral).
Én meg ha cégvezető lennék, akkor mindenki kapna egy thin klienst fillérekért, max. a marketinges kislány kapna egy ilyet, neki kb. jó is lenne.
De persze a tévedés jogát fenntartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest