- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
talpalavalo #31 üzenetére
Csak aki egyetemre jár, és ahhoz is kell érvényes licencű frissítési alap.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
Namelesske #21 üzenetére
Ha student verzió kell sulin keresztül mindenki igényelhet...
-
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Amúgy a M$-nak nem sok köze volt a géplefoglalásokhoz, amint a cikk írta, legális volt a kérdéses gépeken minden
sajnos az antidemokratikus berendezkedés ellen az nem véd, ha ubuntut/számlával bizonyíthatóan legit windowst tartunk a gépen
-
sagvary
aktív tag
-
Tomaaasz
aktív tag
Az akció 2012-ig tart,....
VALAMIT TUDNAK!
-
sagvary
aktív tag
Nekem valami turbó XP-t adhatna!
-
Namelesske
addikt
Én azt mondom ingyen Windows 7 Home Premiumot és Office 2010 Studentet mindenkinek!
-
Sanyix
őstag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Mit vársz? Ha megijednek az emberek, és látják hogy rosszul járhatnak akkor alternatívát keresnek, ami az m$-nek nem jó, mert esetleg egy olyan láncreakciót indíthat be, mint ami az m$-t tartja a csúcson, csak fordított irányba
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
És ők csinálják jól...
-
dfdfdf
őstag
válasz
WonderCSabo #13 üzenetére
+1 ez nekem sem szimpi szal jobb itt mint ruszkiban
-
BonFire
veterán
válasz
WonderCSabo #11 üzenetére
Nem mondtál, csak amolyan keserű szájízzel jegyzeted megy, hogy nemhogy megbüntetnék, hanem ingyenszoftverrel jutalmazzák őket..., amolyan savanyú a szőlő módon. Rosszat nem mondtál, de már láttam magam előtt a sok okostónit ebbe belekapaszkodva, tele szájjal szétflémelni a topicot, mert a MS újra csinált valamit, és valaki cikket mert már megint írni róluk.
Ennek akartam elejét venni, nem személyeskedem.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
az MS nem küldött senkit.
#7: szerintem itt az imázsmentés mellett azonos hangsúllyal ott van az üzenet is, hogy az oroszok elmennek a picsába, ne az ő hátukon terrorizálják a népet.
-
BonFire
veterán
Én még emlékszem halványan olyan kifinomult módszerre, hogy egyszer Jelcin összebalhézott az ellenzékkel, de úgy, hogy nekiállt a Dumát (az ottani parlamentet) tankokkal lövetni, mert nem akart kifele takarodni az ellenzék!
Nem emlékszem már pontosan a részletekre, hogy mi is volt a balhé oka, de a ruszkik sosem a kifinomult módszereikről voltak híresek. Valamelyik januárban, amikor az Ukránok lopták illetve nem fizették a gázt, Putyin szívfájdalom nélkül úgy elzáratta a csapot, hogy fél Európa azon priccolt, vajon megfagyunk-e az idén, vagy sem.
Eléggé kifinomult módszerek. Mondhatni cizelláltak.
-
törölt tag
ez az orosz módszer egész kifinomult a nyugatihoz képest, ugyanis ha amerikában (vagy itthon) félre akarnak állítani valakit, csak rámondják, hogy "terrorista" és már mehet is a börtönbe.
a ruszkik meg legalább kerestek valami ürügyet... -
BonFire
veterán
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
Az üzleti élet sajnos ilyen. Azt egy cég sem engedheti meg magának, hogy rossz híre keljen. Ezért, ha valamit kvázi ingyen ad, azt azért adja, mert mondjuk a rossz hírverésből fakadó veszteségeit így tudja minimalizálni, valamint további piacvesztést megakadályozni, továbbá a konkurencia térnyerését lassítani és akadályozni. És egyúttal a profitját maximalizálni, ami (a piszkos-mocskos-vadkapitalista-imperialista-globalista) világban egy cégnek a kötelessége. Olyannyira, hogy ha egy vezető nem eszerint a szempont szerint igazgatja a vállalatot, Amerikában még nemhogy lapátra teszik, de börtönbe is zárják miatta.
Szóval mielőtt megindulna itt az újabb MS-flém, tessék előtte gondolkodni. És szimpátiától függetlenül próbálni véleményt alkotni.
Szerk:
Arról meg nem a Microsoft tehet, hogy a világ nagy részén az emberek csórók, és warezolnak, meg kalóz szoftvert használnak, mert a "jóléti" Amerikában, az ő saját hazájában is ezt teszik az emberek.
-
Gregorius
őstag
Menten felcsapok zsurnalisztának.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
nem érted a lényeget. az orosz kormányzat a Microsoft-ellenőrzések mögé bújva kaszálja el azokat, akik fel mernek szólalni ellenük. a Microsoft pedig válaszként ingyenes licenceket ajánlott a civil szervezeteknek és a sajtónak, hogy egyrészt kihúzza magát a dologból, másrészt Putyin keressen magának más ürügyet, ha mindenáron polgárháborút akar.
-
vanhalen
senior tag
Végignézve a reakcióikat, szerintem hibátlanul jártak el.
-
WonderCSabo
félisten
Kalózszoftvert használnak, igen nagy arányban. És mit kapnak? Büntetés helyett ingyen szoftvert... Hát igen, ez a politika.
-
ntomka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged