- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
Ez azt jelenti, hogy egy GNews-os olvasó majdnem annyi bevételt generál, mint egy előfizető? Ha nem is nagyságrendileg, de legalábbis jóval kevesebbet vártam volna.
Nekem személy szerint nem az a bajom Murdoch-kal, hogy mit akar kezdeni az általa előadott tartalommal. Viszont ahogy az egészet kommunikálja, az rettenetesen bicskanyitogató (főleg a fenti számok tükrében) -
Szőröstalpú
tag
Nem vagyok biztos benne, hogy Murdoch-ék is egyértelműen nyernének a megállapodással (az ms biztos: rászánták a pénzt a bing népszerűsítésére, a téma pedig elég sokat van napirenden mostanában). Murdoch nyereségessége azon múlik, hogy mennyit fizet az ms. Ez pedig nekem azt mutatja, hogy letiltani a google indexelést kemény bevételkiesést jelent, ami eléggé megkérdőjelezi a modell működőképességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest