- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Csórik
...Amúgy semmi bajom az amd-vel, legalábbis egy bizonyos termékpalettájával. Nagyon sok helyen innovatívak és szintén nagyon sok mindenben kiemelkedőek. De ha még egyszer azt olvasom valahol hogy az AMD vga-k így meg úgy ilyen meg olyan űberfaszák lesznek és alápakolnak az Nvidianak kábé ez lesz a reakcióm
De nem kell megijedni. Nem fogok többet offolni emiatt. Csak én már régi motoros vagyok és volt mindenféle konfigom. Lényeg ami lényeg hogy a kék-zöld párossal szinte soha nem volt semmiféle problémám, és nem azért mert összeverték és szép csendben gubbasztott utána .
De amúgy kívánom az amd-nek hogy alkosson végre valami igazán átütőt(nem fog). Nem vagyok fanboy. Nekem 8. Csak bassza a retinám a sok nostradamus minden egyes új amd sorozat előtt.
-
Imre921
tag
"A win 10 + DX12 az AMD malmára fogja hajtani a vizet, és akkor majd sokan másképpen fogják gondolni."
Tudom-tudom(ásítós smilei) Hosszú évek óta ez megy. Már a konzolok is k@rvára az 'ájemdé malmára hajtották a vizet. Hovatovább már a gcn és a dx11 is anno. Meg a zseniális Mantle ami annyit ér a gyakorlatban hogy VAn XD
Hagyjuk már az amd futurisztikus dicsőítését mert vígjátéknak is rossz. És ehhez nagyon nem kell Nvidia fanboynak lenni.
-
Imre921
tag
Szóval idén érkeznek a Radeon 3** szériás cirkók. Nos valóban jó vételnek bizonyulhat jó előre felkészülni a hideg télre
Tényleg innovatívak. Kiváltják a gázfűtést. Egy jól megírt driverrel meg még a villanyóra forgását is képesek lesznek optimalizálni.
Engem nem hat meg az amd. Tök uncsi hogy állandóan megváltják a világot és mindig az Nvidia a biztos pont mégis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest