- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mondjuk attól is függ, hogy milyen sportot űzöl. Mondjuk konditeremben nem nagyon van táska, amibe bedobhatod, bár ott is jól tud jönni a kábelmentesség, ez igaz. Egyébként én is azt mondtam, hogy sportra jó, mert ott azért általában egy huzamosabb ideig tolja az ember megállás nélkül, akkor meg mindegy is az a pár másodperc kapcsolgatás. De mondjuk városban mászkálva, amikor adott esetben ilyen 5-10 percekre van a fülemben, akkor egyszerűbb egy vezetékes nekem.
-
törölt tag
Biztosan. Csak én nem tartom állandóan bekapcsolva a BT-t a telefonon, így mindenképp elő kell venni, illetve az MW600, amit használtam az nem mindig talált vissza a telefonra, olyankor meg újra kellett párosítani, stb.
Mondjuk nem hallgatok már telefonról zenét, így a BT eleve nem opció, de régebben is jobban szerettem a vezetékes füleseket. -
törölt tag
Mondjuk ha menet közben töltöd, akkor még bonyolultabb lesz a felállás, mintha sima vezetékest használnál.
Sportra egyébként elég egy BT-s headset minősége is, és a 10 órás üzemidő nem olyan nagyon rossz, de mondjuk átlag használatnál engem idegesített, hogy marha lassan párosodott a telefonnal, addig simán elsétáltam a buszmegállóig majdnem. Sportnál nem olyan rossz, addig bemelegít az ember, egy órás edzésnál belefér a dolog, de ilyen pár percre már elő sem vettem, mert mire bekapcsol, párosít, zenét elindít, már majdnem vehetem is ki a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest