Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szóval ms tudni szeretné azt is, mit gépelnek az emberek egymásnak androidon és ios-en.
Az amúgy érdekelne hány milliárd dollárért kelt csak úgy el ez a történet gondolom skype szintű a dolog...
Egyébként én is ezt a billentyűzetet használom, és agyhalál hogy ezt is folyton frissíteni kell mert ez aztán tényleg rendkívül fontos, hogy egyfolytában változtatják a menüt, meg az a rózsaszín beállítási panel, hát gyönyörű, meg elképesztő férfias és elegáns. Persze nem lehet megváltoztatni.
Amúgy nem szoktam frissíteni, egyszerűen nincs értelme mert ez még mindig csak egy átkozott billentyűzet. Ja meg masszív kémprogram, főleg most hogy ms-hez került meg aztán pláne, na és ugye ebből szokott statisztika lenni mi a legnépszerűbb szó 1-1 évben. Szerencsére van tűzfalam is, így én nem voltam / vagyok ennek a része
Na és igen, figyelembe véve miket alkotott ms a felvásárolt szoftverekkel, érdemes elmenteni egy apk-t, ugyanis ennek a billzetnek ezennel lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest