- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
+1 indok az u11 life mellett
-
válasz
TheBikerider #67 üzenetére
Neked valamilyen mobil boltod van vagy mi?
-
Postas99
senior tag
Valaki mondjon már nekem egy olyan tárcsázót (Stockhoz hasonló, a lényeg a kedvencek fényképekkel ellátva nagy méretben láthatóak) ami MIUI-n ilyet csinál.
Erre lenne szükségem.
-
batai15
félisten
válasz
aprokaroka87 #137 üzenetére
Engedjétek már el a témát és ne akarjatok már meg győzni, nem az első telefonom használom már, tudom nekem mire van szükségem ezen nem tudom mit nem lehet meg érteni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Igazából a gesture kezelés ott van a rendszerben, csak sokszor nincs értelme.
Ha megnézed akkor 3 részre oszlik a dolog.
Ha esetleg ütköző gesture van, ott már bukik az egész.
Nyilván az alsó 3 vagy több vezérlő gombot meglehetne úgy oldani hogy pl egy felfele "suhintással" elássa a funkcióit, de akkor azt külön kellene szedni az appoktól.
-
ToomyC
aktív tag
Hol a fa.omba kell beállítani egy alkalmazásnál hogy a Game Launcher ne kezelje játéknak mert nem az...
-
Elementh
aktív tag
Azért elég gázos, hogy a legnagyobb gyártó késik az aktuális csúcs frissítéssel. De ez a Samsungra jellemző is, hisz most gőzerővel az s9 van fókuszban.. Ettől függetlenül nem kell egymás torkát elharapni és győzködni a másikat. Mindenki azt vesz, amit akar..
-
brumi1024
veterán
válasz
TheBikerider #129 üzenetére
Lehet akkor. Feltűnne/zavarna ez a probléma, a BT elég alapkövetelmény nálam.
-
-
Neked csak annyit,hogy Én nem szoktam hazudni,viszont te biztosan,mert megvádoltàl,hogy nem mondok igazat és ugye mindenki magából indul ki.
És örülök neki,hogy nincs gond a telefonnal,de ugye én korábbról írtam,és azt is mondtam,hogy lehet javították azóta az általam említett hibákat. -
brumi1024
veterán
válasz
TheBikerider #122 üzenetére
A BT eldobálás milyen eszközzel áll fent? Van a családban 3 S8 (két sima és egy + Dual), mindhárom párosítva van 3 autóval (sokszor mindhárom csatlakozik ugyanarra az autóra, zene folyamatosan megy, stb), az egyikhez van Gear Sport, én naponta hallgatok BT fejessel zenét néhány órán át és egyetlen egyszer nem volt még eldobás egyiken sem. Nem lehet, hogy a másik eszköz a baj?
-
Deck
titán
válasz
TheBikerider #122 üzenetére
Egyik problémád sem áll fenn nálam. A topikjában sem.
-
judas13
addikt
válasz
TheBikerider #121 üzenetére
Rekorder lehetsz már így is. Ebben biztos is voltam, hogy volt.
-
válasz
kárátékutyá #112 üzenetére
Instabil rendszer,bluetooth eldobálás,kamera fókusz probléma,gyenge akku,hirtelen ennyi jutott eszembe. Lehet,hogy azóta javítottak a szoftveren,bár egyik kollégám panaszkodik még mindig a bluetooth eldobálásra. (S8+)
iPhone-nál is volt ilyen gond,de egy frissítés megoldotta.
Ahol nekem jól működött az android,az a Pixel 2 és a V30. Nem mondhatok semmi rosszat rá.
Egyelőre most iOS-t használok,de ha az S9 sikerül,kipróbálom. -
-
tomboy0013
veterán
Arra esetleg nem gondoltál hogy mindenki másképp áll ehhez a témához is mint mindenhez az életben? Nem bonyolult megérteni azt sem, hogy mások vagyunk más igénnyel és akinek ellentétes a véleménye a tieddel az se nem troll se nem hülye egyszerűen csak másképp látja a dolgokat(nem vitatom, vannak trollok is meg hülyék is de ez most nem is annyira lényeges). Azért mert te simán a munkára kened azt hogy 100 ezreket kidobj az ablakon az megint egy dolog. Mindenki hitegeti bizonyos szinten magát szóval nem gond, de azért ne add már ennyire elő magad. Ez sem kevésbé vicces mint amikor egymást marják az emberek. Ezekre a hozzászólásokra is annyira van szükség mint a trollkodásra: off generálás. (amint az ábra is mutatja).
-
Csapo83
aktív tag
Egyszerűen imáfom az ilyen szócsatákat
Kiváncsi vagyok hogy ilyenkor hogy ki mire használja a telefont...
Nekem pl kő keményen munkaeszköz! Annó a stabilitás és funkcionalítás miatt döntöttem az Apple mellett de valami furcsa okból nem távolodtam el az Android és Windows párostól sem. Ennek az volt a fő oka hogy olyan rendszert még nem csináltak ami minden szempontból tökéletes lenne.
Amikor épp nem Apple készüléket hadználtam munkára akkor a Samsungra esett a választásom. Ennek nem a divat volt az oka és bár most sokan felhördülnek de felválalom hogy nem a készülékek ár alapján döntötem. Azok akik a családjukat olyan dologból tartják fenn amihez kötődnek ezek az eszköuök azok megértik a divatmajmok pedig trollkodnak.
Ha valakinek 5 készüléke is volt azonos szériából és szerinte mind fos akkor megkérdezem hogy mi ek tért vissza annyiszor?!?!?!
A Samu felső kategóriában olyat kínál amit más nem ( ha munkaszerűen foglalkozol vele akkor tudod miről beszélek ha nem akkor találd ki de úgy sem érted meg! )
Az hogy a stock droid kinek jön be az egy dolog nekem sajna kevés mint ahogy sok embernek az. Volt sok szar telefono de ezek az esetek többségében egyedi hibák voltak és nem általánosítanék. S8+ om szerintem az elsők közt volt és bevallom 3-at vittem vissza a hibák miatt amiket cseréltek. Komoly megfontolás után váltotam i7 Plus-ra egy idő után aminek az Apple balhé miatt kellett mennie, volt egy pár hetes kitérő azóta ami szontén egy S8+ volt de mivel nekem a telefon nem játék így a használt közel 1 éves telót lecseréltem egy Note 8-ra. Ennek főleg garanciális okai voltak illetve az hogy mint ahogy itt mindenki egy kicsit kattant vagyok a témában.
Mindenkinek megvannak az igényei és az elvárásai ez tiszta sor! A gond akkor kezdődik amikor személyeskedő fikázásba megy át az egész mint ahogy az elmúlt pár hozzászólásban ezt olvashattátok is ( de egyéblént is jellemző sajnos a fórumokon! )
15 év a szakmában megtanított mások szemével látni a dolgokat és arra hogy preferenciáqkat állítsak fel.
Jó lenne ha tisztelt fórumtársaim ezeket szemelőt tartva tennének kijelentéseket és véleményeznék a dolgokat!
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #107 üzenetére
Ha normálisan írja meg a fejlesztője, akkor nem tudja kilőni a rendszer. Erre van az értesítési sávban az állandó értesítés maximális prioritással. Opcióként a statusbarra kiarkja a kis ikonját is. Normálisan megírt gyártói ROM és az alap Android ilyenkor nem lövi ki, csak akkor fordulhat elő ha annyira kevés a RAM a telefonban, hogy csak így nem omlik össze a rendszer.
-
Fall-N
veterán
Semmi közöd a témához látom. Android N-en és Oreon is van külön háttér lockra és home-ra. Lehet előbb is volt már, de A1 óta van stock droidos tefonom.
Gesztus vezérlésére vannak 3rd party appok. Kár ezért beletenni gyárilag.
Témázás? Minek? Ott van kismillió launcher. Fölösleges basztatni a System UI-t a témázással, mert csak gondot okozhat.
-
Fall-N
veterán
válasz
tomboy0013 #46 üzenetére
Oreo egyik hibája a media scanner bug a külső SD kártyával. Mi A1-en még mindig megvan. Nokia 8-nál és az S8 bétában is előjött, de ott már javították. Nincsenek véletlenek, nyilván az alap Oreo hibája.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
TheBikerider #108 üzenetére
De pontosan mi volt vele a baj? Nekem nem volt még, de én a legjobb telefonnak tartom a jelenlegi piacon.
-
judas13
addikt
válasz
TheBikerider #67 üzenetére
50-60 teló/év ez most komoly? Nem semmi!
-
( V )
veterán
elviekben ezt kell majd orvosolja a "project treble", de azt csak a már Oreoval érkező telefonoknak kell támogatni, ill van 1-2 ami az O frissítéssel megkapja (pl Mate 9, P10), de túlnyomó részt nem vésződnek vele a gyártók (teljes lista).
úgyhogy az idei modellek lesznek a vízválasztók hogy tényleg működik-e a dolog és megszűnik/enyhül végre a töredezettség.
-
Deck
titán
válasz
TheBikerider #108 üzenetére
Attól még, hogy neked nem jött be az egyik legjobb telefon az S8/S8+.
-
Jó reklámmal bármit el lehet adni,még a szart is.
Amit mondasz,hogy jók az eladások,az tény,nem vitatom. Viszont attól még nem lesz jó valami,mert sokat adnak el belőle,ez csak annyit elent,hogy jó a marketing.Szerettem/szeretem a Samsungokat tényleg,de ez az S8 nekem nem jött be. Kiváncsi leszek az S9-re.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
csakany2001 #103 üzenetére
"legtöbb ilyen dolgot külső alkalmazással meg lehet oldani,"
Ezzel két kapcsolatban két felvetés.
Ilyenkor bizony előfordul hogy az appnak futnia kell a háttérben, ami ha pl áldozatául esik a ram kezelésnek akkor annyi, ebből a szempontból talán előnyősebb az xposed rendszer, mivel az jobban beintegrálodik a rendszerbe.
Viszont az meg az alkalmazások fele hajtja a malmot, hogy sok esetben egy bizonyos dolgot, sokkal jobban eltudnak látni.
Több választási lehetőség, több variáció... -
Deck
titán
válasz
TheBikerider #105 üzenetére
Semmi gond a Samsungal és az S8 párossal, jól sikerültek. Az eladások is tükrözik meg amiket kap a legjobb okostelefonnak járó díjak
-
Mindig van pár ember,aki meg azt mondja,amit te. Szóval? Miről is beszélünk?
Az S8 páros nem egy jól sikerült széria. Talán az S9 az az lesz. Az LG viszont feljött a V30-cal,sőt,le is hagyta a Samsung-ot... Szerintem.... ott az android szinte hibátlan,pedig nem stock. Samsungnak össze kell kapnia magát,mert gyengén muzsikálnak. -
Deck
titán
Mindig van pár ember ak ilyen hírekhez a végén beírja, hogy szar az S8/S8+ páros, meg, hogy mindig beragad valami stb. Lehet az én S8+-al van a gond de nem szoktam újraindítani csak ha havonta felmegy a biztonsági update, aksija is rendesen bírja.. És az S8 topikban is sokan így vannak.
Frissítés meg majd jön, minden jól működik így nem zavar, hogy kicsit késik.
-
csakany2001
senior tag
Erről van szó.
Ezért nem értem hogy a Stock Android hátrányának miért a kényelmi funkciók hiányát tüntetik fel.
A legtöbb ilyen dolgot külső alkalmazással meg lehet oldani, ami meg tényleg az(mint a dupla koppintásos felébresztés,az LG féle képernyő feloldás koppintással,gesztusvezérlés de olyan szinte mint a Motokon stb.)nem található meg mind egy Android forkban vagy csak részlegesen.
Akinek ilyen igényei vannak jobban jár egy Custom ROM-mal amik közül biztos van egy olyan ami mindenkinek megfelel, persze ez igaz a gyártók saját felületeire is.(csak ott telefon és telefon között dönthet 1-1 ilyen dolog)
De a legjobb megoldás az lenne ha mindenki kiválaszthatná hogy mit akar, telefontól függetlenül.(pl. nem egy telefonról azért mondok le mert nem Stock Android van, de vannak olyanok is akik a Mi A1-t a Stock Android miatt adják el)
tomboy0013
Na az tényleg jó funkció, a vicc hogy a Doogee X3-ba is belekerült de a Nexusokba nem.
Leginkább azért használok én Stock Android mert tudom hogy azok az App-k vannak csak fent amiket én rakok rá pl. a Google app-k aminek többségét letiltom és nincs semmi egyéb alap App-t amit törölni vagy tiltani kéne.
Nincs telerakva olyan dolgokkal amiket én amúgy sem használnék.
FR után nem a törlés az első dolgom, ezt is előnynek tartom.
De mindenkinek mások az igényei, nekem erre van, másnak pedig más a fontos. -
tomboy0013
veterán
válasz
csakany2001 #77 üzenetére
"Kérlek sorolj fel olyan funkciót ami nélkül nem lehet élni és nincs bent a Stock Androidban."
jópofa vagy! Az okostelefon is egy olyan dolog ami nélkül lehet élni, itt már rég a kényelem a fontos nem az mi nélkül nem lehet élni... Nekem a duplakoppos felébresztés is egy szempont amit Lumia korszakom óta természetesnek tartottam, és a Nexus-on nagyon hiányzott. De az egy kezes mód is egy hasznos dolog sokszor. Nyilván lehet ezek nélkül élni, de minek élnek ezek nélkül ha ezekkel is lehet? A rendszer stabilitása miatt? Nem kevésbé stabil a G6-om mint a Nexus 5X volt. A szoftverfrissítés miatt? Ha butább a rendszer akkor minek a frissítés? (A biztonsági parasztvakítást hagyjuk. )
-
válasz
kárátékutyá #99 üzenetére
Persze. Jön a friss verzió,mint mindig,de állandóan ez van,évek óta. Megy a rinya,hogy “...mikor lesz már meg az enyémre...”
késik,meg ilyenek. De minden évben ez megy. Megfigyelted?
Viszont...Az enyémre soha nem lesz Oreo.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
TheBikerider #98 üzenetére
És csak hogy hűek is legyünk a topikhoz, szépen jön az Oreo is lassan mindegyikhez amire ígérték. (Kivéve az én X-emre
)
-
válasz
kárátékutyá #97 üzenetére
Na csak azért,mert mindig azon hasaltak el... nincs bajom a dizájnnal,sztereo,jó a rendszer,csak az rohadt kamera...
-
kárátékutyá
őstag
válasz
TheBikerider #95 üzenetére
XZ1 compacton gondolkodok én is asszonynak. A kamerája az szerintem nagyon ott van, a többi sonyhoz képest biztosan (kivéve a premium)
-
-
válasz
kárátékutyá #93 üzenetére
Nem tudom most milyen,mert szemeztem az új compactal csak nem mertem bevállalni a kamera miatt. Javították már a szoftvert? Sokat fotózok,azért fontos.
-
-B-
senior tag
válasz
TheBikerider #88 üzenetére
Különbözőek az igények. Felesleges azon vitatkozni, hogy melyik miért jó, vagy nem jó. Van választék bőven, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
TheBikerider #91 üzenetére
Valóban az egy trágya.
-
ForRedGlory
félisten
Szvsz a Samsung nem fogja az S9 elott kiadni a 8.0-t... Nem veletlen.
#67 frankweber: Az nem szamit telefon birtoklasnak, ha vegigfogdosod a MediaMarktban.
-
válasz
kárátékutyá #89 üzenetére
Volt Sony-m is. Nekem csak a kamerával volt bajom. A rendszer működött mindegyiken.
-
-
kárátékutyá
őstag
válasz
TheBikerider #88 üzenetére
Most egy Sony-t használok. Nála ez is rendben van, 3 hét alatt egyetlen egy picike szarakodása sem volt. Igaz ez közelebb áll a stock-hoz, de teli van ez is "szarokkal"
-
Látod? Ez pontosan így van. Nekem nem fontos,másnak meg igen.
De akkor is ezektől szarakszik a droid azokon a telókon. Telerakják minden marhasággal,vagyis “kényelmi” funkciókkal és instabil lesz. Ennyi. Ja és megy a nyavajgás mindenhol,hogy nem jó,meg lefagy,meg kikapcsol,meg újraindul,meg mittudomén... vicc -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #83 üzenetére
Oszt akkor mivan ha nekem ezek kellenek? Nem te döntöd el.
Igenis ha normális az optimalizálás akkor nem rontja. Pont. Jó példa erre a hírhedt miui amit majd 3 hete nem indítottam újra. Előtte android one mi a1 2 naponta befosta magat.
Elég sok telefonom volt már nem csak neked így ki merem ezt biztosan jelenteni.
Miui, emui, lg ux, Stock, (nexus, rakat custom rom, android one) ios (ezt hetente indítani kelett újra, hirösen stabil aha..) meg még pár.
Sok koleganak j5 2016 van hát s400 proci ellenére elég fürge jah és ugye samsung.
3rd party appal meg nem lehet minden gyári funkciónak utánozni. -
-B-
senior tag
válasz
"Na ezek ám a kényelmi funkciók. Ezt nevezem..."
Neked ezek nem fontosak, másnak meg igen.
Neked a stock droid jön be, másnak meg más. Ennyi. -
válasz
kárátékutyá #84 üzenetére
Volt vagy 5 S8-cam...na az aztán a csúcs merülés bajnokai. Egyik kollégám meg az S8 pluszjára panaszkodik,hogy szar.
Asszonyom J5-je,az egy katasztrófa.
Volt A5 2017-tem is,az sem brillírozott. De elhiszem,hogy a tiéd jó. Én kifogtam a szarokat. Pedig újak voltak,meg 1-2 hónaposak is voltak köztük... -
kárátékutyá
őstag
válasz
Nekem az A3 2017-es Samsungomnak semmi de semmi baja nem volt. Atomstabil volt. Már régen nincsen arról szó amiről beszélsz Android vonalon.
-
Dehogynem rontják...
Az a marhaság,amit te mondasz.
Na ezek ám a kényelmi funkciók. Ezt nevezem...
Gyári droid,annál nincs jobb. Stabil,működik. A mókolt szaroknak mindig van valami kínja.
Samsung? Beragad mindig valami fos a háttérben,azt merül... mind egytől egyig. Kínlódni,hogy ezt meg azt kikapcsolni,hogy valameddig bírja szuflával...vicc kategória. Az LG V30-nál semmit nem kapcsoltam ki és nem merült drasztikusan,de ott meg más szoftveres gond volt. Egy két apróság mondjuk,nem nagy dolgok...de volt -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #79 üzenetére
Dehogy rontják a stabilitást ekkora marhaságot...
Szóval pár kényelemi funkció : temazas rendszer szinten. Gesztus vezérlés például 3 újas screnshoot. Egykezes mód, külön háttér a lockra és az asztalra. Etc etc.
Jah ezeket egy lineage is tudja már Google bszik bele rakni. -
válasz
“...Kérlek sorolj fel olyan funkciót ami nélkül nem lehet élni és nincs bent a Stock Androidban...”
Na erre én is kiváncsi vagyok. Mik ezek a “kényelmi” funkciók?
Ráadásul ezek a plusz dolgok rontják a stabilitást. Belepiszkálnak a gyártók és csodálkoznak,hogy szar a rendszer.
-
-B-
senior tag
válasz
"Na én eddig egy funkciót se hiányoltam a Stock Androidból.
Kérlek sorolj fel olyan funkciót ami nélkül nem lehet élni és nincs bent a Stock Androidban."Azt ugye tudod, hogy mindenkinek mások az igényei. Lehet, ami másnak fontos funkció, az neked lényegtelen. És fordítva.
-
csakany2001
senior tag
Na én eddig egy funkciót se hiányoltam a Stock Androidból.
Kérlek sorolj fel olyan funkciót ami nélkül nem lehet élni és nincs bent a Stock Androidban.
Semmi rosszindulat nincs a válaszban, csak kíváncsi hogy tényleg hasznosakat is, és én mint user ki is használnám.(böngészés,néha navigálás,játék,zenehallgatás stb.)
ON:
S8 valamilyen szinten megérthető, mert azért tényleg több dolgot kell portolni, viszont a Mi A1-t nem értem hogy miért csúszik ennyi időt.
Én már nem is emlékszem mióta használok O-t, de már december közepe óta 8.1-t.
Android One mégse váltja be végül a hozzá fűzött reményeket, tehát ha valaki naprakész rendszert szeretne akkor csak Pixel.Bár ennek a frissítéses dologban én sem látok előrelépést, fölig ha egy saját felületről van szó ahol közelít az újítások száma a 0-hoz, de a Stock Androidban sem 1-2 újításon kívül a 6.0 óta semmi előrelépés.Elérte azt a pontot hogy igazán már nem tud hova jobban fejlődni, vagy majd később jön valami jelentős változás valamelyik egyedi UI-nál aztán majd a Stock is átveszi valamelyik főverzióban. -
-B-
senior tag
válasz
FuRiONight #72 üzenetére
Igen, alapnak kellene lennie, de sajnos nem az. Más gyártóknál sem.
-
Armagedown
őstag
Ebben csak az a vicc, hogy régebbi mobilokra telepíthető a Lineage OS 15, ami Oreo alapú, a 2014es Xiaomi Redmi 1Sre is elérhető, igaz, ott is van néhány bug, de működik rajta
-
Csapo83
aktív tag
válasz
FuRiONight #72 üzenetére
Ahogy többen is írták és jogosan a Samsung sokkal több helyen belenyúl a rendszerbe mint a kínai gyártóknak. Elég csak a Knox integrálására gondolni illetve rajtuk kívül csal elvétve alkalmaznak Exynos SOC-t amire elképzelhető hogy pár dolgot külön is optimalizálni kell. De ha ez nem lenne elég akkor ott a retinaszken, s pen és még egy rakás dolog amivel a kínaiaknak nem kell számolni. Az S széria kapásból dupla munka az eltérő SOC-k és kameraszenzorok miatt.
-
Fryskitt
addikt
Pfffff.
-
-B-
senior tag
S7-re decemberi a legutóbbi biztonsági frissítés, szóval olyan nagyon azért nincs elmaradva.
Pont a samsung az, aki még a 3 éves S6-ra is ad ki biztonsági frissítéseket, ellentétben mondjuk az LG-vel, aki még a legutóbbi csúcskészülékeinek a tulajdonosait sem kényezteti el. -
-
Csapo83
aktív tag
válasz
TheBikerider #60 üzenetére
Csak nem egy Pixel fan van köztünk?
Nem fogok szenélyeskedésbe kezdeni veled főleg értelmetlenül... -
battag
aktív tag
Értem én, hogy egy főverzióváltás nem egyszerű, a Samsungnak nagyon sok Androidra fejlesztett alkalmazása van, rengeteg meló ezeket átnézni, átírni, tesztelni, első a stabilitás stb.
De azt ne próbálják már meg elmagyarázni, hogy az Android 5 óta elérhető havi biztonsági patch-ekkel így el kell maradni! Fénykorában bőven 200 eFt-ba kerülő Samsung S7 EDGE-em és egy szintén nem olcsó S8-am van, előbbinél 2017 augusztusi (!), utóbbinál decemberi a patch szint, miközben a januári is már kb. 2 hete megjelent, olyan apróbb hibákra kínálva megoldást mint Spectre és Meltdown.
És azt is nehéz megértenem, hogy ha még mindig nincs 8.0, akor legalább miért nem léptek 7.1.X, az nem főverzióváltás, viszont gondolom azokat sem véletlenül jelentette meg a Google!
És ha már ennyit is kell várni az Oreora, akkor könyörgöm, nem lehetne mondjuk 8.1.x? Az is már kint van kb 3 hónapja...
-
CsabaZz
tag
Akinek esetleg fogalma nincs arról, miben több/jobb az Oreo mint a Nougat, ajánlom átböngészésre ezt az oldalt. Esetleg akinek 7.0 volt előtte, nézzen át a 7.1-be is. Én pl. az app shortcutokat nagyon vártam már, szerintem bomba jó feature.
-
válasz
DarkChild #57 üzenetére
Nem úgy értettem...
Szóval...
Ők kiadták és azt,hogy utána a többi gyártó mikor adja ki a saját felületével,azt már leszarja és nem is érdekli a Google-t. Miért is kellene foglalkozzon vele?
Érted?
Sokáig frissülő androidos telefont akarsz? Vegyél Google telefont! Ha nem,ott a többi.Csapo83:
Persze...aha...több,mint kéne...hagyjuk. Te is nagy szakértő vagy... -
batai15
félisten
válasz
tomboy0013 #46 üzenetére
Nem tudom. De az mi a1 óta tudom hogy a one is paraszt vakítás meg a sok havi update.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
TheBikerider #56 üzenetére
Szeretem amikor úgy oszt valaki hogy kb nem tud semmit. Bejöhetsz hozzám a boltba és mutatok neked látnivalót... a Pixes sajnos több sebből vérzik még ha ez neked nem is tetszik. Sok más készülék is van ami "hoppás" de a Pixelekel több mint kéne. Jó telefon de magamnak biztos nem vennék mert elég gyakran tapasztalom a gyengeségeit.
Egy szóval sem mondom hogy mind szar meg hibás de több mint kéne...
-
DarkChild
senior tag
válasz
TheBikerider #24 üzenetére
Az megvan, hogy az Androidos mobilok kb. 99%-a a "többi gyártótól" származik? Nagyon nem lenne előrelátó üzletpolika a Google részéről, ha a tőlük származó készüléket leszarnák. (Mert esetleg pár év múlva megunná a többi gyártó a rendszeresen fellépő problémákat és fejlesztenének egy új, az Androidnál hibátlanabb rendszert.)
-
-
*RLaci*
addikt
Pixel/Pixel XL pároson hiba nélkül fut 8.1-es romhalmaz
-
-
Peat76
őstag
S9 előtt hülye lenne! Vicc az egész, Xz-premium-on hónapok óta megy, gond nélkül!
-
-
Integrale
veterán
A HTC 10 mar tobb mint egy hete megkapta a frissitest EU szerte.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
kárátékutyá #48 üzenetére
Nem az a baj ha SONY-d van hanem ha elmebajodan véded a vélt igazad és ez mi den márka elvakult rajongójára igaz. Mindenki azt használ és azt szeret amit akar csak ne erőltesse rá másra a saját véleményét
-
Csapo83
aktív tag
válasz
tomboy0013 #46 üzenetére
Ha a megbízható, stsbil működés is extra akkor érthető hogy nagy a feladat
-
ncsicso
tag
Nekem Oreo van a Mate 9-en. Nem érzem úgy, hogy boldogtalanabb lennék, ha elmaradt volna a frissítés. Szvsz ez az évenkénti oprendszer főverzió kiadás egy nagy kamu. Csak arra van, hogy az ember gyakrabban cserélje a telefont.
-
Csapo83
aktív tag
Akkor megértem az ingerültségét...
A sonynak is csak a szoftverel van baja főleg ami a kameraszoftvert illeti. Simán ottlehetne a legjobbak között de valahogy mindíg elcsúsznaknegy olyan dolgon amiben elvileg ők a legjobbak.
Tegnap vettem át az új telefonomat és nagyon játszottam a gondolatal hogy egy XZ prémiumot vigyek haza de nem mertem meglépbi így maradtam a samu vonalon. A döntésemet nem a hardver vagy a külső kérdése döntötte el mert hardverben hozza amit kell kúlsőre meg tetszik ez a baltával faragott design. Egyszerűen a szoftveres részben nem bízok főleg kamera szinten. -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #38 üzenetére
Valóban nincsenek máshol hibák, ilyen sok együttesen. Valóban mindenütt van valami apróság de nem úgy mint a pixel 2 esetén ahol vagy 6 ilyen blanaris hiba volt.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
TheBikerider #38 üzenetére
A pixelt csak példának szántam és azért őket emeltem ki mert ők vannak a legközelebb a tűzhöz így ha náluk vannak hibák akkor máshol még több lehet. Ezért nem kell kapkodni...
-
-
Csapo83
aktív tag
Ha csak a Samunka lenne gondja a frissítésekel akkor azt mondanám igazad van de ahogy látod máshol is sok gond van. Nem hiszem hogy merő gonoszságból csúszik a dolog. Mi olyan dolgot vársz az oreo-tól ami megváltoztatja az életed Samu mobilon? Azt azért látni kell hogy finoman szólva sem vegytiszta droid kerül az S és a Note készülékekre. Ez van akinek tetszik van akinek nem. Nekem pl nagyon tetszik a samsung rendszere és ha várnom kell még a stabil rendszerre akkor várok még. Az hogy nem csinálnak belőle egy Pixel féle romhalmazt nem keserít el...
-
Xaels
félisten
Én meg már el is felejtettem, hogy Oreom van...
-
babosmiki
addikt
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Írta valaki?
Igen, több annál... -
blagolf
senior tag
A Samsungtól ez vér ciki! A legújabb telefonjukra sem tudják kiadni a frissítést! A lényeg hogy az S9-et márciusban meg lehet venni. 2016-ban kiadott Sony telefonomon már rég Oreo fut tökéletesen.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
TheBikerider #24 üzenetére
Mert a Pixel telók mostanában nem a kibák tömkelegétől híresek.
Én sem örülök neki hogy csúszik az Oreo de inkább várok egy jó rendszerre mint kapkodok egy bug halmazért... ( Samu Note 8 )
-
batai15
félisten
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Jah csak meg lehet nézni a Stock android mennyi mindent tud meg egy grace ux meg mit..
Jah és a Samsung felület mindent tud amit Stock és jóval többet is. Sőt hamarabb tudott osztott képernyőt mint maga a vanila droid. -
Bookshie
csendes tag
Nekem a mai napon frissített a Mi A1-em Oreo-ra. Eddig rendben.
Most akkor áll a frissítés??
-
powerslide
csendes tag
Mindenki fikazta az LGt par nappal ezelott. Szinten az volt a tema h majd kesobb lesz csak 8.0 frissites a telefonokra. Ahogy latom a Samsung sem all jobban ezzel a dologgal.
-
babosmiki
addikt
válasz
cezarlacrone #20 üzenetére
"Nem mindenkinek jön be a "designja"
Ezért írtam a launchert, de hagyjuk inkább...
-
slimshady
senior tag
válasz
Szerintem semmi baj sincs a stock kinezettel, amugy meg en pont lesz@rom hogy nez ki. Heavy user vagyok, de nem a statusbar-t nezegetem. Szamomra a customizalas 90%-a kimerul a hatter beallitasaban. Tok folosleges meg valaminek zabaljni az eroforrasokat. Paromnak nem, o felhuzott egy launchert, kesz.
-
Milyen vicces...
Google telefonokon (pl.pixel),mióta van Oreo? Ja,hogy ott már 8.1 is van... jaaaa
És működik.A Google pont leszarja a többi gyártót,akik variálnak a rendszerrel. ..
Jaaa,a Nokia 8 is Oreo-van már...és az is működik.
-
Sifre
senior tag
válasz
Van akinek pont a gyári dizájn jön be, a sok gyártói szemét nélkül. Nexus érzés budget áron.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #18 üzenetére
Múltkor azt írta egy A1 tulaj hogy az Oreo-tól témázható a Stock droid is. Szóval nincs akadálya a hupilala gyorskapcsolóknak sem.
-
aelod
veterán
Innen látszik, hogy nem épp ütőképes az alap verzió amivel a gyártóknak foglalkozni kell. N és O között pedig a google nem hozott akkora újításokat amik miatt főverziót kellett volna váltani....
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
babosmiki #16 üzenetére
Nem mindenkinek jön be a "designja". A lehúzható statusbar egyenesen ocsmány. Launcher? Na ne.
Adhatták volna 2 féle verzióban, vagy egyből felkínálja első indításnál mit akarok látni majd a képernyőn. Nem kötözködök remélem, csupán csak a stock droid látványa, kinézete nem mindenkinek jön be egy MIUI után, akár testreszabhatóság terén is. -
babosmiki
addikt
válasz
aprokaroka87 #18 üzenetére
-
Bossyy
tag
Remélem mire az Oreo eléri a 10-15 % os elterjedtséget, már megjelenik majd a 9.0 és mire az is kezd majd éppen elterjedni már itt is lesz a 10-es főverzió. Nem vagyok hard user, de szerintem még a 6-es Marshmallow-val is vígan együtt lehet élni, nem értem én ezt a nagy rohanást , amit a Google pörget.
-
babosmiki
addikt
válasz
cezarlacrone #15 üzenetére
Az miért baj?
Teszel rá egy launchert, van kb ezer, aztán olyan lesz amilyennek te szeretnéd.
-
cezarlacrone
aktív tag
Mi A1 pompás teló lenne, csak ez a stock droid interfész...
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Ebből világosan látszik, hogy a Google cseszett el valamit.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
Azért azt te is lásd be hogy egy gyártónál fel léphet olyan gond, ami az alaprendszer "bugja" miatt jön elő.
Nagy gond lehet nincs, de a sok kis apró "bug" sem jó.
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11 üzenetére
Szerintem az is lehet az ido, hogy a Samsung a sajat szolgaltatasait hibamentesen aplikalja. Van par belole.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
A Google már régen frissítette a saját telefonjait(beleértve a lassan 2,5 éves Nexus-okat is), plusz van 1-2 gyártó aki tavaly meg tudta oldani az Oreo frissítést. Akkora nagy gond akkor csak nem lehet vele, hogy a világ legnagyobb gyártójának bele kellene törni a bicskájának.
(#5) ollie: Melyik Android One programos teló jött ki 8-cal?
-
Mr.Silkó
veterán
A lényeg, hogy ez is stabil legyen.
-
R3plica70
aktív tag
Érdekes, ahhoz képest, hogy állítólag visszavonták,nekem tegnap este jelezte magától, hogy letölthető az Oreo, és be is frissítettem. Eddig minden OK vele. Ja, MI A1-ről van szó
-
<Lacy85>
addikt
Hááát. Egy darabig majd hagyom szerintem a 7-est az S8-on. Ez a rendszer kb. tökéletes.
Megvárom majd a nyílt béta (kiadott verzió, amiben kiderül a többi baki) fejleményeit. -
Ákkk
addikt
Ezt a cikket akkor írni amikor ma zárul az s8 béta tesztje?.....
-
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Ez a gyors frissítés csak azoknál a telefonoknál működik, ami eleve Oreoval jelenik meg.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
Ha esetleg a "csontvázal" van a gond a Samsung mit tud tenni?
Rárugja az ajtót a Google elnőkére?
-
tomboy0013
veterán
Azért érdekes, hogy a világ legnagyobb telefongyártója nem hogy 2-3 hónapos csúszással de még 4-5 hónapossal sem tudja kiadni a legpopulárisabb felsőkategóriás telefonjára a legújabb android főverziót. A másik meg az Android One program aminek pont az lenne a lényege hogy mihamarabb érkezzen az új frissítés a programban lévő telefonokra, de még az Oreo sincs kint. Na nem mintha olyan sokat számítanának ezek a frissítések de attól függetlenül érdekes dolgok ezek
-
aprokaroka87
nagyúr
és akkor ne csodálkozzunk ha a gyártók meg csak csúsznak a frissitéssel....
A 7.0 val is voltak gondok, most a 8.0.
-
Kasya
nagyúr
18 Q1 szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest