Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MetalTegla

tag

válasz kchris78 #131 üzenetére

Ígyvan,teljesen jók a meglátásaid :) Csak ugyebár a hétköznapi embert belehet etetni puszta számokkal :(

A T igazából nem tervez frissítést,nem is akar. A Régi rendszert próbálják kipofozni,ez itt a baj :S

Amúgy UPC... Ezis érdekes téma,merőben körzetfüggő ez is. Az én kerületemben pl a T-home(Azaz Matáv vonalakon) nem tud 4megánál többet biztosítani,arra hivatkozva hogy a szerver 3kilóméterre van innen. Egy másik vonal a Fiberneté volt (Itt volt 10mega) amit késöbb átvett az UPC az egész kerületben.
    Egy régi ismerősömel kb egyidőben álltunk át a 10megás Fiber-re a 4megás Matávról(3házra lakik innen).
    Nemtörtént semmi kb átkötötték a vonalat és kész.(Nem terveztek kijönni átkötni háznál.)
    Na igenám,de voltaképp hozzáértés volt ezért édesapám kérdezte hogy mikor kötik át... Nyelt eggyet az UPC és mondták hogy 1 hét múlva. Kijött egy forma,behúzta a Koaxot új modem,megvolt a 10 mega.
    Ismerősömtől kérdezem: "Na,jóféle az a 10 mega?" Válasz: "Mittudomén, 3,5 amivel tud jönni" "Miért nállatok nemvoltak átkötni?" "Aztmondták nemkell" Még hogy nemkell... Nemhogy a régi modem,de még a kábel se volt képes 10 megára mert CAT2-es volt.

Mióta az UPC átvette a kerületet,azóta nemvolt szerverszakadás maximum annyira hogy a modem FW-t frissített. Fibernetnél,meg a T-nél volt olyan hogy 1teljes napig nemvolt net...
    És ez azért érdekes,mert én kertesben vagyok. Aki panelban,vagy más kerületben az általában panaszkodik az UPC-re. Ezért mondom hogy ez is kerületfüggő :D

Új hozzászólás Aktív témák