Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
attila9988 #9 üzenetére
Egy ügyvéd felhívta valamelyik állami kutyagumi supportját, hogy az egyik programjuk ami kellene az ügyintézéshez nem települ fel a gépre. Az ember letöltetett vele egy teamviewert, rálépett a gépre, megnézte, nem tudta ő se telepíteni. Közölte, hogy nem jó a gép, mert ehhez a programhoz 100Mbit kell, majd letette.
-
attila9988
őstag
Sajnos az én tapasztalataim a support-osokkal, helpdesk-esekkel viszont az, hogy ők sem...
Saját tapasztalat meg nem nevezett bankkal. Észrevettem a netbank -ban egy problémát, és megoldást kerestem rá. Az ügyfeles fickó kérte a kártyát, aztán megnézte ugyanott, ugyanúgy, ahogy én... és azt tapasztalta hogy jéééé tényleg... sajnálja de a többi adatot ő nem látja..
Na ne vicceljen már... mondtam neki. Csak azt tudja megnézni amit én is? Ezután elment hátra a főnökhöz és kiderült, hogy mégis meg tudja...
Ha újonc lett volna, ez nem is gond... de állítólag hosszú évek óta ott dolgozik. -
Visormail
addikt
"a fogyasztók 71 százaléka szerint a chatbotok alkalmatlanok komplex ügyfélproblémák megoldására"
Sajnos az én tapasztalataim a support-osokkal, helpdesk-esekkel viszont az, hogy ők sem... Általában fogalmuk sincs a "saját" termékeikről, leginkább a kérdéseket sem szokták megérteni, majd sablonválaszokkal szórakoztatnak, amiknek semmi közük a problémához. Persze amíg az ilyen állások kiírásaiban elég sokszor az van, hogy beszéljen lehetőleg minden nyelven aztán ennyi, nem kell érteni semmihez. Szakmai végzettség az előnyöknél van feltüntetve, nem az elvárásoknál.
Nem védem ezt a chatbot baromságot, attól függetlenül írom.
-
BatchMan
senior tag
A cikkben 6x szerepel a cég neve. Remélem megjegyeztétek.
(x) a jele az ilyesminek. -
Sinesol
veterán
Arról nem is beszélve, hogy egyelőre nem is létezik AI, csupán ügyesen megírt programokkal próbálják a látszatát kelteni és minél több pénzt behúzni.
-
gabor7th
addikt
Ritka dolog, de van, hogy bevallják, hogy ez az egész csak egy buta hype.
-
gabor7th
addikt
"Az Accenture egy új kutatása szerint a gyártók túlnyomó többsége a mesterséges intelligenciához (AI) fordul, hogy új képességekkel ruházza fel termékeit és szolgáltatásait. A 6 iparágban, világszerte 500 gyártóvállalat megkérdezésén alapuló felmérés egyik fontos tanulsága, hogy az AI – különösen mobil számítástechnikával és big data elemzéssel ötvözve – képes befolyásolni a vállalatok alaptevékenységét, a dolgozói- és ügyféltapasztalatokat, vagy akár az üzleti modelleket is." - Ehhez a minek kellett kutatás?Mindenki tudja.
A felmérés eredményei szerint a vállalatoknak egy négy szakaszból álló utat kell bejárniuk a AI sikeres alkalmazásához:
- hisznek az AI-ban és a termékek digitális megújításához szükséges képességekben -Mindenki tudja.
- kialakítanak egy víziót arról, hogyan hasznosítják az AI-t a meglévő kínálatukban - Mindenki tudja.
- erőforrásokat biztosítanak a termékek AI fejlesztéséhez - Mindenki tudja.
- végrehajtják a digitális újragondoláshoz szükséges elképzeléseket - Mindenki tudja."Ám a kutatás szerint még csak egy kis részük sajátítja el nagy léptékben az új technológiát."
Igazából még egy se, mert nem létezik mesterséges intelligencia.
"AI fejlesztését, de csak 16%-a rendelkezik átfogó AI stratégiával, a válaszadók csupán 5%-a biztosít erőforrásokat az AI-alapú termékfejlesztésekhez, illetve csak 2% használja nagyobb léptékben az AI megoldásokat."
Tipikusan nem az a fejlesztés amit akárki megengedhetne magának. Persze ha a bullshit AI-ra gondolnak az más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest