- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Nálam a Revoluttal tök jól megy internet nélkül is, csak fel kell oldani a telót. Azt hittem a Revolut kártya beállításainál az érintéses fizetés csak a fizikai kártyára vonatkozik, de nem, a google pay-es virtuálisra is..
Curve kártyát meg ugye nem lehet hozzáadni mert nem jön meg az sms visszaigazoló kód. Support persze baszik válaszolni. -
madrac
senior tag
Curve appból nekem is eltűnt a Google pay-hez adás. Android beállításokban hozzá tudtam adni a curve kártyát Google pay-hez kézzel beirva a kártya számot, csak az a nyamvadt vissza igazoló sms nem jön meg.
-
madrac
senior tag
válasz
Bestspiler7 #74 üzenetére
Nem azért, de nem hivatalos forrásból letöltött google pay-el eddig is ment, nem? Egyébként elég bátor ilyen idegen forrásból telepíteni programot ahol az ember megadja a kártya adatait....
-
madrac
senior tag
Nagyszerű, csak épp a Google pay továbbra sem telepíthető Magyarországról....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest