- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dropopi
aktív tag
Nem túl nagy az esély, hogy lesz 525 nálunk, fejlődő országokban fogják forgalmazni. Akinem Ramból kevés az 512, az vegyen egy használt Androidos felsőkategóriás készüléket 1Gb-vel.
-
-
batai15
félisten
Nem meg lepő, mivel az árban hasonló droidos telefonok sokkal rosszab felhasználói élményt nyújtanak.
-
WinPho
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #67 üzenetére
Háde az mikor lesz? 3 év? Addigra elfogynak az egyes helyiértéken a számok!
-
-
WinPho
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #65 üzenetére
Talán attól lenne áttekinthetőbb, ha a WP8.1 az már 930, 830, stb Lumiák lennének. Mellesleg igazad van, de kicsit kezd zavaros lenni.
-
szerintem/számomra még így is áttekinthető.
5xx - alsókategória
6xx - alsókategória 1-2 extrával
7xx - középkategória
8xx - felsőkategória, de kevés extrával.
9xx - felsőkategória
10xx - PureView
13xx - olcsóbb „phablet”
15xx - csúcs „phablet”
25xx - tablet
tablet pc meg egyenlőre nincs a Nokiától. -
Lomha 8V
addikt
Mert jó! Havernak van és mindent tud, ami egy átlagembernek kellhet, jól és gyorsan.
-
tixem
addikt
én a 820 utódjára lennék már kíváncsi. 625, 925, most 525. Már csak a 825 hiányzik (1020-at most ne nézzük, az kicsit más univerzum). Remélem 8.1-ig elmennek x20 modellek is.
-
-
azopi74
addikt
De az inkább csak a 620 ráncfelvarrott kiadásának tekinthető, nem pedig a teljes termékvonal frissítésnek részeként. Amondó vagyok, hogy jönni fog hamarosan egy igazi 620 utód, hasonló ár kategóriában, hasonló induló árral, ( kicsivel persze magasabb áron, 300 usd körül, hogy teret hagyjon az 525-nek is) mint a 620, ami viszont a felsőközép kategóriás droidos telókat fogja támadni keményen speckókban. A következő best buy wp teló szvsz ebben a mezőnyben indul.
-
törölt tag
Ilyen áron jó ez a telefon, ha valakinek megfelel a WP. De nagyon ronda szegény.
-
hemaka
nagyúr
36k-ert fuggetlenul vittek, mint a cukrot. Annyiert szerintem abszolut nem rossz valasztas belepni a wp vilagaba.
-
mate317
tag
Ezt is 9.9 mm vékonynak hirdetik. A valóságban kicsit más a helyzet... Vagy súlyozott átlagot számolnak a hajlított végek miatt?
-
azopi74
addikt
válasz
carbapenem #40 üzenetére
Hát, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az 520 200 USD alatt indított, a 620 nyitott 250 usd-n. Ez talán már azt jelzi, hogy a MS megpróbálja egyre feljebb tolni a készülékek átlagos eladási árát. De azt is jelentheti, hogy megágyaz egy jövőbeni jelentősebb upgrade-nek, aminek már ez lesz a minimum hw követelménye. Remélhetőleg ez nem a 8.1 lesz, hanem a 9.0, mert ha a 8.1-et nem kapja meg a magasan a legnépszerűbb Lumia 520, akkor itt patakvér fog folyni. Oh wait, a 620-ban és a 720-ban is csak 512 MB RAM van. De inkább nem borzolom tovább a kedélyeket.
-
jozso1989
őstag
És miért? Mert olcsó... az emberek nem akarnak WP-re többet költeni, ennyi. Lehet utálni, de így van.
Android hulladék abban a kategóriában, iPhone meg nincs ott.
-
kbyte1024
veterán
válasz
carbapenem #40 üzenetére
Messze bizony,és az árazástól sok mulik.
-
azopi74
addikt
Akkor még csak 23% volt az 520-as részesedése, most már 26%
Inkább ami érdekes, hogy röpke egy hónap alatt a WP7 részesedése a WP-n belül 29-ről 24 % körülire zuhant
(mielőtt valaki beszól, hogy ezt hol írják, javaslom, jobban nézze meg az akkori számokat és a mostanit, és értelmezze a piacon lévő készülékek ismeretében
Ha így folytatja, fél éven belül szinte elfogy teljesen. Attól tartok, WP7 tulajdonosok túl sok jóra nem számíthatnak appok terén...
-
Crafter32
őstag
Kíváncsi leszek mennyire fog menni a Nokia logó elkerülése után. Az olcsóbb készülékek biztos továbbra is fogyni fog, de presztízs modellt nem tudok elképzelni WP-vel. A Nokia minősége és neve elvitte hátán az egészet.
-
evo86
csendes tag
Ez nem vitás. A családban van 2db 520 , és 1db 620 android után valami felemelő volt használni legalább is számomra, csak így tovább
-
-
b4zsi-
őstag
A telefon ennyi pénzért egyben van csak a szoftvert kell megkszokni.
-
FET-MEN
veterán
Nem újdonság. Nagyon jó telefon ezért a pénzért. Sokkal inkább ajánlom mint egy s advancet
-
a 90,0 mióta van 90 fölött?
-
C$abi
aktív tag
Lumia 525-höz lesz maj vaku?
-
vicze
félisten
Amúgy minden hónapban lesz egy hír erről?
-
drzsoo1
aktív tag
Annyira fut a készülék, hogy az Árkádban lévő Nokia bolt pont nem árul hozzá tokot.
-
-
dsr
senior tag
Nem véletlen
-
Orcsi
aktív tag
A RAM-on és új hátlapon kívűl van bármi eltérés az 520-hoz képest ?! Nokia honlap szerint nem igen láttam más eltérést ...
-
=Mentor=
őstag
Végre bejelentették, Telecomnál Domino csomagban 27 ezer FT a Nokia 520, ami több mint jó ár, de most már sokkal jobban megéri az 525 és mivel csak az 1 giga RAM a változás, nem hinném, hogy sokkal drágább lesz. Azt viszont kétlem, hogy karácsony előtt még piacra kerül, ami óriási hiba...
-
GeryFlash
veterán
Valóban korrekt ajánlat volt az 520, de azt azért le kell szögezni, hogy ezen a Nokia kb. semmit nem nyert, vagyis nagyon minimális lehetett rajta a haszonkulcs, arra jó volt, hogy a wp-t az M$-nek még felfuttassa.
-
fi:zi'k
nagyúr
Hányszor fog megjelenni még hasonló tartalmú hír?
-
BOBAKILL
őstag
Csodálkoztam volna ha nem az 520-as lenne a király.
Én is azt vettem volna ha nem tudtam volna cserélni 8X-re. -
Ádám16
addikt
Így van, de lassan tényleg be kéne mutatniuk az 525-öt, ha már jövőre az *30-as széria jön. (Legalábbis én úgy gondolom, hogy a WP 8.1 bemutatása után már csak a *30-as modellek fognak jönni, s ha lesz 525 annak mostanában kéne jönnie.)(#15) woland_y2k: Erről nagyon lemaradtam, köszi!
-
B1T3
addikt
Ez olyan meglepő hír volt, mintha azt mondta volna valaki, hogy ma sem ment csődbe az Apple és a Google.
-
kbyte1024
veterán
Jó árban Jöjjön,és királyság van
-
MCGaiwer
addikt
válasz
nightshadow #5 üzenetére
remélem matt feketében is elérhető lesz, mert így mégse kell...
Premium looks
Upgrade your style with glossy, changeable covers in orange, yellow or white.
azért érdekes elképzelésük van a "premium looks" fogalomról
-
AMD Power
titán
válasz
nightshadow #5 üzenetére
Jó lesz az majd nekem.
-
Ricardo
titán
válasz
nightshadow #5 üzenetére
Csökkenhetett volna a kijelző körüli hely. Belefért volna egy 4,3-as panel. A ram növelése jó döntés volt.
-
Jó is, vettünk is egyet a családban
-
törölt tag
Nekem is lesz egy a minden igaz ma nyertem egyet.
-
MCGaiwer
addikt
már nagyon várom az 525öt, kiadhatnák végre
-
AMD Power
titán
Nem meglepő. Best Buy mobil!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged