- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Érdekes, nekem duplaklikk problémám utoljára az MX Revolutionokkal volt, amikben még 10M-re hazudott kínai Omronok voltak, nem 20M-esek, mint az MX Masterekben.
Első Masteremen sikerült eltörnöm a PCBn a felső gombokhoz menő szalagkábel csatijának a pöckét, mert hátra próbáltam húzni (ahogy az MX Revo csatijai nyíltak), miközben az oldalra billentős volt.
Másodiknak meg szimplán megállt az optikája pár év után, de ahogy többen is írták, valószínűleg az egér bal oldalán lévő rejtett kapcsoló felett adta meg magát az egér háza, fixen zárva a kapcsolót.
Harmadik, amazóniait (2S elektronika fekete 1 házban) meg pár hét után félretettem, mert nehezebb volt, és nehezebben csúszott, mint a rendes mekkmesterek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest