- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Ebből szerintem mindkettő fél pozitívan jöhetne ki, főként a Palm, neki eléggé rosszul áll a szénája manapság. Alig fogyó készülékek, gyenge marketing.
-
Chrassidis
csendes tag
Ezt már láttam egy bemutatón (sajnos youtube, nem személyes), de ha jól emlékszem, ott Android volt rajta.
És igen, nagyon jó a koncepció.
-
Integra
titán
válasz
vehement69 #6 üzenetére
szerintem a lenovo erre képes. az a lenovo fón nagyon szép volt. megoldanák, pénzük van, gyártósoruk van, csak akarni kell és a célt nem elfelejteni, hogy minőségből nem adunk alább. de ne akarjon htc lenni, legyen az okostelefonok thinkpad-je. szerintem.
-
Integra
titán
uraim ne szarozzunk, GO.
-
littlelion21
addikt
válasz
vehement69 #7 üzenetére
Ha nem is lenne illő, de üzleti szempontból ez lenne célravezető...
-
vehement69
senior tag
válasz
littlelion21 #5 üzenetére
hát azért azt nem illene..
-
vehement69
senior tag
hát vegyenek a Palm mellé még pár designert és akkor a Lenovo felnőhet a HTC mellé is akár! de ami a legfontosabb, saját OS+hardver kombójuk lenne, ami azért elég nagy szám volna, és látva azt, hogy a ThinkPad márkanevet megőrizték olyannak, amilyennek mindenki szereti, nem kell aggódni a Palm-hű felhasználóknak sem kedvenc márkájuk miatt
-
littlelion21
addikt
válasz
bolondember #3 üzenetére
Főleg ha szépen megvárják mire becsődöl...
-
törölt tag
egyébként még annyi a hírhez, hogy tudtommal idén az MWC-n mutatták be azt a LePhone-t. viszont a specifikációk alapján nem lesz egy rossz gép:
12mm vastag, 3,7"-os WVGA AM-OLED kijelző, 1GHz Snapdragon proci, wifi, gps, 3mpx kamera, 2.1-es android... és elvileg lesz belőle wcdma változat is (meg cdma és tdscdma is, de az errefelé nem túl izgalmas). még a végén elcsábulok, és szegény Milestone-t lecserélem...
-
bolondember
MODERÁTOR
van egy olyan érzésem, h nem kell túl sokat az asztalra letenni a Palmért..
-
RaveForce
veterán
naigen, egy normális gyártósor, normális anyagok, normális összeszeréls, amit a lenovo garantálni tudna, plusz a stabil háttér, és a palm szellemi-szoftveres forrásai, mág jó is sülhet ki belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest